Ψάχνουν στην Κύπρο τα ίχνη του 47χρονου που συνελήφθη στο Σίδνεϋ

Στοιχεία για τον 47χρονο Κύπριο που συνελήφθη στο Σίδνεϋ ζήτησε η Αστυνομία Κύπρου, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της ΥΚΑΝ, Στέλιο Σεργίδη.

Κληθείς να σχολιάσει τη σύλληψη του Κύπριου στο αεροδρόμιο του Σίδνεϋ απάντησε ότι δεν έχει ενημερωθεί η Αστυνομία επίσημα

για την συγκεκριμένη υπόθεση. Ωστόσο, έχει σταλεί αίτημα για να ενημερωθούν για τα στοιχεία του 47χρονου για να διαπιστωθεί εάν ζούσε στην Κύπρο, εάν είναι γνωστός στην Αστυνομία ενώ έχουν ζητήσει στοιχεία και για τη διαδρομή που ακολούθησε.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της ΥΚΑΝ, ο οποίος επικαλείται την ανακοίνωση της Αστυνομίας στην Αυστραλία, ο 47χρονος ξεκίνησε από το Κατάρ για το Σίδνεϋ, αλλά ελέγχεται εάν εμπλέκεται στην Κύπρο σε οποιοδήποτε αδίκημα.

Υποθετικά, σύμφωνα με τον Στέλιο Σεργίδη, εάν προκύψει κάτι εναντίον του θα ζητήσουν οι αυστραλιανές Αρχές στοιχεία από την Κυπριακή Δημοκρατία για να ενισχύσουν την υπόθεση τη δική τους.

Να θυμίσουμε ότι μεθαμφεταμίνη αξίας εκατομμυρίων δολαρίων εντοπίστηκε κρυμμένη στην αποσκευή Κύπριου στο διεθνές αεροδρόμιο του Σίδνεϋ.

Σύμφωνα με το Αυστραλιανό Πρακτορείο Ειδήσεων πρόκειται για 47χρονο από την Κύπρο, ο οποίος συνελήφθη και έχει κατηγορηθεί για μεγάλη ποσότητα μεθαμφεταμίνης, μετά από έλεγχο την Κυριακή, σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Αυστραλιανή Αστυνομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα