Πυρκαγιά Αττικής: Το σημείο που εντοπίστηκαν οι 25 νεκροί (vid)

Νεκροί εντοπίστηκαν 25 άνθρωποι στην περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι (Αργυρή Ακτή) στο Μάτι. Οι περισσότεροι εξ αυτών βρέθηκαν σε ένα οικόπεδο, μια γυναίκα σε ένα αυτοκίνητο στον δρόμο πάνω από το εν λόγω οικόπεδο και τρεις ακόμη μπροστά από την ταβέρνα Αργυρή Ακτή.

Βίντεο του ΣΚΑΙ δείχνει το ακριβές σημείο όπου βρέθηκαν οι 25 νεκροί. Οι νεκροί βρέθηκαν στην περιοχή (Κόκκινο Λιμανάκι) Αργυρή Ακτή, κοντά στη θάλασσα, όπου υπάρχει και η ομώνυμη ταβέρνα.

Αρχικά,

την είδηση μετέφερε ο αντιδήμαρχος Πικερμίου Γιώργος Κοκκόλης, μιλώντας στο ΣΚΑΪ. Όπως είπε, είχε μια κλήση από τον Ερυθρό Σταυρό ότι υπάρχουν δεκάδες νεκροί στην περιοχή Αργυρή Ακτή.

Ο κ. Κοκκόλης είπε ότι συνομίλησε και με τον δήμαρχο Ραφήνας τον κ. Μπουρνούς, ο οποίος τού επιβεβαίωσε την είδηση.

Στη συνέχεια, ο διασώστης του Ερυθρού Σταυρού Βασίλης Ανδριόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο σημείο, μιλώντας στο ΣΚΑΪ επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του κ. Κοκκόλη, λέγοντας ότι όντως έχουν βρεθεί πολλοί νεκροί στη συγκεκριμένη περιοχή. Διευκρίνισε, μάλιστα, ότι με μια σύντομη καταμέτρηση που έκαναν, οι νεκροί, στο συγκεκριμένο σημείο, είναι 26 (τελικά επιβεβαιώθηκε επισήμως ότι είναι 25).

Όπως είπε ο κ. Ανδριόπουλος, οι νεκροί βρέθηκαν 30 μέτρα πριν τη θάλασσα, σε ένα χωράφι. Πρόκειται για ανθρώπους που επιχείρησαν να βρουν καταφύγιο σε αυτό το οικόπεδο, έναν ανοιχτό χώρο, αλλά κατέληξαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα