Ρανιέρι: «Αγαπώ τους παίκτες μου, δεν τα παρατούν ποτέ»!

Κατενθουσιασμένος και απόλυτα ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών του, την αγωνιστική τους νοοτροπία στα δύσκολα και την τεράστια ανατροπή (3-2) επί της Άστον Βίλα, ήταν ο Κλαούντιο Ρανιέρι!

Η Λέστερ είναι... χάρμα οφθαλμών στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, με τον Ιταλό κόουτς να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και να έχει καταφέρει να βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι «αλεπούδες» στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του κορυφαίου πρωταθλήματος.

Αυτό που έχει κάνει τη διαφορά στον σύλλογο και έχει λατρέψει ο Ρανιέρι, είναι το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές, όποια δυσκολία κι

αν τους προκύψει κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων, δεν θα σταματήσουν την προσπάθεια και θα παλέψουν μέχρι να πάρουν αυτό που θέλουν, πράγμα που έγινε μετά το προβάδισμα δύο τερμάτων που είχε πάρει η Βίλα στο «King Power Stadium».

«Είναι απίστευτο αυτό που βιώνουμε. Πήραμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα με μια εκπληκτική εμφάνιση και είχαμε το πνεύμα που απαιτείται ώστε να μην παρατάμε κανένα παιχνίδι, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες. Είναι απίστευτο. Αγαπώ τους παίκτες μου. Έχουν τον χαρακτήρα που μου αρέσει. Δεν τα παρατούν ποτέ! Αυτό θέλω να βλέπω μέσα στο γήπεδο. Τους είπα ότι τα πηγαίνουμε μια χαρά και ότι πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Έχουμε πολύ δυνατό σύνολο και πολύ καλή νοοτροπία στο γήπεδο. Χρειαζόμαστε ακόμα... 29 πόντους για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι αρχικά η παραμονή και θα είναι θετικό να το πετύχουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα» ήταν τα λόγια του άλλοτε ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής μας!

Keywords
Τυχαία Θέματα