Ραούλ: Έκλεισε την καριέρα του με τρόπαιο

Ο θρύλος του ισπανικού ποδοσφαίρου, Ραούλ Γκονθάλεθ, αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην καριέρα του το βράδυ της Κυριακής (15/11) με τη φανέλα των Νιου Γιορκ Κόσμος και κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, κατακτώντας ένα ακόμη τρόπαιο!

Το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του έδωσε το βράδυ της Κυριακής (15/11) ο Ραούλ. Ο θρύλος του ισπανικού ποδοσφαίρου αγωνίστηκε στον τελικό του NASL της Αμερικής με τη φανέλα των Νιου Γιορκ Κόσμος και η ομάδα του επικράτησε με 3-2 των Οτάβα Φιούρι κατακτώντας τον τίτλο!

Έτσι λοιπόν ο Ραούλ έκλεισε

μια πλούσια καριέρα 21 χρόνων μέσα στα γήπεδα, σηκώνοντας ένα ακόμη τρόπαιο και έφτασε τα 22 συνολικά! Ο Ισπανός μπορεί να μην σκόραρε στο ματς, όμως "έφτιαξε" ένα τέρμα.

Μετά το τέλος του αγώνα, φίλαθλοι, συμπαίκτες και αντίπαλοι όπως είναι λογικό τον αποθέωσαν. Μάλιστα οι παίκτες των Νιου Γιορκ Κόσμος τον σήκωσαν στα χέρια τους και φώναζαν συνθήματα με το όνομά του.

Captains, past and present. Champions. #NYCosmos @realmadrid @VillarrealCF #TheChampionshipFinal #GraciasRaúlySenna pic.twitter.com/ymruqcUHzF

New York Cosmos (@NYCosmos) November 16, 2015

Keywords
Τυχαία Θέματα