Ρεγκιλόν και Ιγκλέσιας παίζουν το Σεβίλλη-Μπέτις στο FIFA20!

Το ντέρμπι Ανδαλουσίας ανάμεσα σε Σεβίλλη και Μπέτις αναβλήθηκε, αλλά οι Σέρχιο Ρεγκιλόν και Μπόρχα Ιγκλέσιας το μεταφέρουν στο πεδίο του FIFA και έδωσαν ήδη ραντεβού για… μονομαχία.

Το βράδυ της Κυριακής (15/3, 22:00) είχε προγραμματιστεί κανονικά να διεξαχθεί το ντέρμπι Ανδαλουσίας, ανάμεσα σε Σεβίλλη και Ρεάλ Μπέτις.

Μπορεί ο ιός Covid-19 να «χάλασε» τα πλάνα των δύο ομάδων, όμως, η αναμέτρηση εξελίσσεται σε μονομαχία για δύο, μπροστά στην τηλεόραση.

Ο αμυντικός των Σεβιγιάνων, Σέρχιο Ρεγκιλόν,

συμφώνησε να κοντραριστεί με τον Μπόρχα Ιγκλέσιας των Βερδιμπλάνκος και να… λύσουν τις διαφορές τους σε αγώνα FIFA 20, υπερασπιζόμενοι ο καθένας την ομάδα του.

Το επερχόμενο ντέρμπι, που θα διεξαχθεί την ώρα που θα λάμβανε χώρα το πραγματικό ματς, ανακοίνωσαν μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο twitter και μάλιστα θα έχει και σχολιαστή, τον Ισπανό δημοσιογράφο Ιμπάι Γιάνος.

#ElGranDerbi se juega esta noche. @SevillaFC vs @RealBetis comentado por @IbaiLlanos en Twich. 1v1 @BorjaIglesias9 contra mi en el Fifa. ¿Cómo lo veis? Todo sea por pertirnos un rato...

Keywords
Τυχαία Θέματα