Ρίχνονται στη «μάχη»... ΑΕΛ και Ανόρθωση

Η Ομόνοια ήταν η πρώτη από τις τρεις ομάδες μας, που ρίχτηκε στην μάχη των επαναληπτικών και κατάφερε ως γνωστόν να προκριθεί επί της Φλόρα και να βρεθεί στα Play-offs του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει την Αντβερπ. Παράλληλα, δεδομένα θα συμμετάσχει στους ομίλους του Europa Conference League αν αποκλειστεί από την Βελγική ομάδα.

Μετά τους πράσινους, σειρά παίρνουν άλλες δύο Κυπριακές

ομάδες. Η Ανόρθωση και η ΑΕΛ που θα δώσουν τους επαναληπτικούς αγώνες στις διοργανώσεις της UEFA

Η Ανόρθωση υποδέχεται την Πέμπτη 12 Αυγούστου (20:00) στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" την Ραπίντ Βιέννης. Η ομάδα του Κετσπάγια θα διεκδικήσει τις λίγες πιθανότητες που έχει για πρόκριση στα Play-offs του Europa League, αφού στον πρώτο αγώνα έχασε με 3-0. Αν γίνει η μεγάλη ανατροπή από την Μεγάλη Κυρία θα αντιμετωπίσει την Ουκρανική FC Zorya. Σε αντίθετη περίπτωση, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα WKS Śląsk Wrocław (Πολωνία) - Hapoel Beer-Sheva FC (Ισραήλ) για τα Play-offs του Conference League.

Επίσης, η ΑΕΛ αγωνίζεται εκτός έδρας, στο  Μπακού συγκεκριμένα με αντίπαλο την Καραμπάχ (19:00). Ο πρώτος αγώνας είχε λήξει ισόπαλος 1-1 αφού οι γαλαζοκίτρινοι ισοφαρίστηκαν σε χρόνους καθυστερήσεων και καλούνται να πάρουν την πρόκριση για τα Play-offs του Europa Conference League. Αν τα καταφέρει η ΑΕΛ, θα τεθεί αντιμέτωπη με το νικητή του αγώνα Breidablik (Ισλανδία) -  Αμπερντίν (Σκωτία). 

Keywords
Τυχαία Θέματα