Σαλαμίνα: Έφθασε η ώρα των πράξεων

Πολλά γράφτηκαν και ακόμα περισσότερα ειπώθηκαν για τη βαριά και ασήκωτη ήττα της περασμένης εβδομάδας από τον ΑΠΟΕΛ. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές απολογήθηκαν στον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας, τόνισαν πως το παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας ήταν μια κακή παρένθεση και υποσχέθηκαν να επαναφέρουν την ομάδα στον δρόμο όπου βρισκόταν πριν εκτροχιαστεί από την ομάδα της Λευκωσίας.

Σήμερα, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μια πρώτη ευκαιρία να κάνουν τα λόγια τους πράξη και να αρχίζουν

να ξεπλένουν την ντροπή της περασμένης αγωνιστικής. Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Η «ελαφρά ταξιαρχία» βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, παίζει στην έδρα της και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Την ίδια ή και μεγαλύτερη επιθυμία όμως να επιστρέψουν στις νίκες έχουν και οι «ερυθρόλευκοι».

Η Νέα Σαλαμίνα δεν έγινε κακή ομάδα από τη μια μέρα στην άλλη. Ούτε η ατομική ποιότητα του ρόστερ της εξαφανίστηκε. Είναι η ίδια ομάδα που είχε τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στους πέντε αγώνες που προηγήθηκαν, είναι η ίδια ομάδα που πήγε και κέρδισε την ΑΕΚ μέσα στο ΓΣΖ, είναι η ίδια ομάδα που μετρά τρία συνεχόμενα διπλά στο πρωτάθλημα. Εάν οι παίκτες του Ντε Γιόνκε καταφέρουν να ξεπεράσουν το σοκ της ήττας από τον ΑΠΟΕΛ και παρουσιάσουν το γνωστό καλό τους πρόσωπο, τότε θα έχουν καλές πιθανότητες να πανηγυρίσουν την τέταρτη σερί εκτός έδρας νίκη τους και παράλληλα να εδραιωθούν στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος (θα πάνε στο +7 από την 7η Δόξα).

Επιστροφές και ερωτηματικά
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολλανδός τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει τις επιλογές τους να αυξάνονται, αφού αυτήν την εβδομάδα επιστρέφουν από τιμωρία οι βασικοί Γιάννης Σκοπελίτης και Ζοάο Τσίνα, οι οποίοι θα πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα. Όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, δεν μπορούν να υπάρχουν ακριβείς εκτιμήσεις με τα όσα έγιναν στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα