Σχεδιάζει πλάνο απόδρασης ο Πάους

Οι «κυανόλευκοι» δηλώνουν αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες, κόντρα στον Απόλλωνα
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Μπορεί οι διεθνείς ποδοσφαιριστές να επανέρχονται από αύριο στις προπονήσεις, αλλά η τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης άρχισε ήδη να καταστρώνει τα πλάνα τακτικής που θα ακολουθήσει η βαρωσιώτικη ομάδα, στο μεγάλο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Απόλλωνα στο «Τσίρειο». Ο Αντρέ Πάους σχεδιάζει πλάνο απόδρασης με τη νίκη από τη Λεμεσό, όπως

έγινε και τον περασμένο Απρίλιο στα πλέι οφ απέναντι στους «κυανόλευκους» της Λεμεσού (1-3). Βεβαίως, τότε επρόκειτο για το πρώτο και τελευταίο μεγάλο διπλό της «κυρίας» στην περυσινή χρονιά, κάτι που ασφαλώς δεν θα πρέπει να επαναληφθεί και στη φετινή χρονιά, αν θέλει η ομάδα του Αντρέ Πάους να κάνει την υπέρβαση. Άπαντες στην Ανόρθωση δηλώνουν αποφασισμένοι να επιστρέψει η ομάδα στις καλές εμφανίσεις και να πάρει τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα.

Να στείλει μήνυμα ανάκαμψης

Η Ανόρθωση, παρά τις καλές εμφανίσεις που έκανε πέρυσι, στα περισσότερα από τα μεγάλα παιχνίδια-ντέρμπι δεν είχε την απαιτούμενη βαθμολογική συγκομιδή, κυρίως μακριά από το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Είναι ένα ζήτημα που καλούνται φέτος, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές της ομάδας, να το ξεπεράσουν και να δείξουν ότι φέτος θα κυνηγήσουν το κάτι παραπάνω. Άλλωστε, δεν διστάζουν να δηλώνουν ότι στόχος θα είναι η κατάκτηση του τίτλου, κάτι που αναπόφευκτα μεγαλώνει τις προσδοκίες για παιχνίδια, όπως αυτό που βρίσκεται στο προσκήνιο, με τον Απόλλωνα εκτός έδρας. Στην πρώτη φετινή μεγάλη δοκιμασία εκτός έδρας, απέναντι στην Ομόνοια, η Ανόρθωση είχε μέτρια παρουσία, αλλά κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Συνεπώς, τώρα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα θα επιδιώξει τη νίκη, που θα την επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών μετά το κάζο από την Αγία Νάπα και παράλληλα θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Βάρος στην ανασταλτική λειτουργία
Στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών αλλά και σε αυτές που θα ακολουθήσουν, η τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στη βελτίωση της ανασταλτικής λειτουργίας της ομάδας, ώστε να εκλείψουν λάθη που έγιναν στα προηγούμενα παιχνίδια και κυρίως στο πιο πρόσφατο με την Αγία Νάπα. Βεβαίως, είναι νωρίς ακόμη για να γίνουν προβλέψεις για τα τελικά πλάνα του Αντρέ Πάους και για τους ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν το αρχικό σχήμα στο παιχνίδι της Κυριακής στο «Τσίρειο». Πάντως, το πιθανότερο σενάριο είναι να προκύψουν αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με την Αγία Νάπα. Αλλαγές που θα έχουν κάνουν κυρίως με τον χώρο του κέντρου, εκεί όπου η Ανόρθωση έδειξε κάποιες αδυναμίες, σχετικά με την ανασταλτική λειτουργία. Αναφορικά με τον Κάλβο, προπονείται εδώ και λίγες μέρες κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά η συμπερίληψή του στην αποστολή θα ξεκαθαρίσει προς το τέλος της εβδομάδας.

«Τίποτα επίσημο»
Όσον αφορά δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός διευθυντής της Ανόρθωσης Σταν Φαλξ σε ελλαδικό μέσο ενημέρωσης και αναφέρθηκε στο διακριτικό ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού για παίκτες της ομάδας και κυρίως του Λαΐφη, από την επίσημη Ανόρθωση επαναλαμβάνουν ότι δεν υπάρχει για την ώρα οποιοδήποτε θέμα και κυρίως καμία επίσημη πρόταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα