Σε Φόρουμ στο Μπακού το τ/κ εμπορικό επιμελητήριο

Το τ/κ εμπορικό επιμελητήριο εκπροσωπήθηκε στο Τουρκικό Γεωργικό Επιχειρηματικό Φόρουμ (2nd Turkic Agro Business Forum) που πραγματοποιήθηκε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος αναφέρει σήμερα ότι μιλώντας στο πάνελ που διοργανώθηκε με τη συμμετοχή εκπροσώπων μελών της Ένωσης Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Τουρκίας, η Ιζλέμ Ναζίμ, μέλος του συμβουλίου του τ/κ επιμελητηρίου

δήλωσε ότι προσδοκία τους είναι να βελτιώσουν τις σχέσεις μεταξύ των επιχειρηματιών τους και των οργανισμών στον τομέα της γεωργίας, να δημιουργήσουν εμπορικές σχέσεις και να τις καταστήσουν μόνιμες.

Η κ. Ναζίμ, εξέφρασε παράλληλα την πεποίθηση ότι θα βελτιώσει σταδιακά τις επιχειρηματικές σχέσεις η λήψη μέτρων για τη διευκόλυνση του εμπορίου στον τομέα της γεωργίας μεταξύ των κρατών μελών και των κρατών παρατηρητών με την υποστήριξη των υπουργών.

Σε γραπτή του ανακοίνωση, το Επιμελητήριο αναφέρει επίσης ότι η κ. Ναζίμ σημείωσε ότι ο γεωργικός τομέας υπήρξε παραδοσιακά μια από τις σημαντικότερες οικονομικές δραστηριότητες των Τουρκοκυπρίων, προσθέτοντας ότι περίπου το 82% των εξαγωγών του ψευδοκράτους αφορά γεωργικά προϊόντα. 

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα