Σεραφείμ: «Δεν θα προσλάβουμε τεχνικό διευθυντή»

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Δώρος Σεραφείμ, στην εφημερίδα «Σημερινή», η οποία θα δημοσιευθεί αύριο Πέμπτη. Μεταξύ άλλων, ο κ. Σεραφείμ μιλά για τη μείωση του μπάτζετ της νέας περιόδου μέχρι και 700,000 ευρώ, την πρόθεση μείωση των ξένων και αύξηση των Κύπριων ποδοσφαιριστών, τον Μορέιρα, τους Κύπριους τερματοφύλακες Γιωργαλλίδη και Παναγή, αλλά και τον… Ματίας Ντεγκρά.

Αποκάλυψε επίσης, ότι στην παρούσα φάση δεν υπάρχει πρόθεση πρόσληψης τεχνικού διευθυντή, προσθέτοντας πως υπάρχει εμπιστοσύνη στον

Κώστα Καϊάφα και τους συνεργάτες του.«Γίνεται πάρα πολύ δουλειά από τον Καϊάφα, τους συνεργάτες και το τμήμα σκάουτινγκ.

Λόγω οικονομικού, στην παρούσα φάση θα αποφύγουμε να προσλάβουμε τεχνικό διευθυντή. Αναλόγως από τα οικονομικά δεδομένα, στο μέλλον ίσως να έρθει κάποιος. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας βασικός κορμός και θα χρειαστεί λιγότερη δουλειά σε σχέση με το περσινό καλοκαίρι. Πέρσι συμφωνήσαμε με έναν τεχνικό διευθυντή, τελευταία στιγμή μας το ακύρωσε και δεν ήρθε. Μετά προσλήφθηκε ο κ. Κλαρκ, ο οποίος τελικά δούλεψε λίγο, αφού είχε δικές του δουλειές. Έχουμε εμπιστοσύνη στο τεχνικό τιμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα