Σεργιάνι στη Λεμεσό με το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού

Για ακόμη μια φορά δημότες της πόλη μας αλλά και επισκέπτες άλλων πόλεων πέρασαν μια αξέχαστη μέρα σεργιανίζοντας μέσα στους Δρόμους του κέντρου της Λεμεσού με το τρενάκι που δώρισε το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού στο Δήμο, και την Παιδική Χορωδία ‘Επιλογή’ Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού, προσφέροντας στους πολίτες χαρούμενες Καρναβαλίστικες Μελωδίες, αλλά και ξεχωριστές εμπειρίες σε όσους είχαν την ευκαιρία να να ζήσουν αυτή την μοναδική εμπειρία στην πόλη του γλεντιού και του καρναβαλιού.

Από τις 10 το πρωί άρχισαν να συγκεντρώνονται μικρά παιδάκια συνοδευόμενα

από τους γονείς τους και παππούδες και γιαγιάδες με τα εγγονάκια τους.Πραγματοποιήθηκαν 6 διαδρομές και είχαν την ευκαιρία πέραν των 200 παιδιών να περάσουν ένα μοναδικό μισάωρο τριγυρνώντας στους δρόμους του κέντρου της πόλης μας με το τρενάκι. Οι προγραμματισμένες διαδρομές ήταν τρείς αλλά έγιναν περισσότερες για να μην στερήσουμε σε κανένα παιδάκι αυτή την χαρά, αφού ο κόσμος που περίμενε ήταν τριπλάσιος από όσος αναμενότανε.

Το ερχόμενο Σάββατο 21/2 το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού θα φιλοξενήσει πάλι το τρενάκι και θα πραγματοποιηθούν τρείς διαδρομές από τις 11:00 π.μ και μετά. Ελπίζουμε οι καιρικές συνθήκες να επιτρέψουν να δούμε πάλι τόσα χαρούμενα προσωπάκια και παιδικά χαμόγελα να αγωνιούν για μια βόλτα στη πόλη του Καρναβαλιού. Σας περιμένουμε !!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα