Σιαμπουλλής για Κατελάρη, αντίπαλους και νέους

Στο Ράδιο Πρώτο για τους επικείμενους φιλικούς αγώνες της Εθνικής Ανδρών, με την Γεωργία και την Αρμενία μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΚΟΠ Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής.

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία στην Κύπρο και οι 25 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην κλήση θα αναχωρήσουν αύριο για την Γεωργία».

Για τον Φάνο Κατελάρη που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού
«Ούτε σήμερα προπονήθηκε ο Φάνος. Θα είναι με την ομάδα.

Αν μπορεί να αγωνιστεί καλώς, αν όχι δεν θα ρισκάρουμε την υγεία του ποδοσφαιριστή.
Υπάρχουν ακόμα ημέρες για τον πρώτο αγώνα, υπάρχει και ο δεύτερος».

Για την επιλογή των αντιπάλων
«Έχουν επιλεγεί δυο ομάδες με την ίδια περίπου δυναμική με την Εθνική μας. Είναι κοντινό και το ταξίδι για να μην ταλαιπωρηθούν οι ποδοσφαιριστές. Ο κ. Σιμόν δικαιούται να κάνει μέχρι 6 αλλαγές, να δοκιμάσει σχήματα, κάποια πράγματα και να ξεκινήσουμε σιγά σιγά να προετοιμαζόμαστε για το πρωτάθλημα Εθνών».

Για την επιλογή του ταξιδιού
«Έπαιξε ρόλο και ότι δεν υπάρχουν πολλά διαθέσιμα γήπεδα στην Κύπρο. Βγήκε το πρόγραμμα όπως το θέλαμε για να επιστρέψουμε Δευτέρα βράδυ».

Για τη σχέση του προπονητή με τους διεθνείς
«Ο κ. Σιμόν μόλις τελειώσει το παιχνίδι τους αναλύει τον προηγούμενο αγώνα, συζητά μαζί τους και τους προετοιμάζει ψυχολογικά για το επόμενο παιχνίδι. Δεν θέλει να χάνει επαφή μαζί με τους διεθνείς και όλα παίζουν το ρόλο τους. Δεν περιμένει εκείνες τις 2-3 ημέρες που θα συναντηθούν».

Για την πρώτη κλήση Πάρντο και Φυλακτού
«Δέχτηκαν την κλήση με πολλή μεγάλη χαρά, τους υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι πιο παλιοί. Επέστρεψε και ο Ντόσσα Τζούνιορ. Το κλίμα στην Εθνική είναι πολύ καλό και βοηθά τους νέους να ενσωματώνονται πολύ γρήγορα στο κλίμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα