Σήμερα τα κρίσιμο τετ-α-τετ

ΕΡΜΗΣ
Λούκας Φανιέρος και Φάμπρι θα συναντηθούν με τις ενδείξεις να δείχνουν «γάμο», αφού υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία

Στην τελική ευθεία εισήλθε το κεφάλαιο «προπονητής» στον Ερμή. Χθες βράδυ αναμενόταν στην Κύπρο το νούμερο 1 υποψήφιος για τον πάγκο των «φτεροπόδαρων», ο Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ Πενέλας. Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και ακόμα 26 ομάδων στην καριέρα του θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Λούκα Φανιέρο,

για τις τελικές συζητήσεις. Οι δυο άνδρες ήρθαν σε κατ' αρχήν συμφωνία, κατέληξαν και στο ποσό του συμβολαίου, όμως, προτού πέσουν οι υπογραφές τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Ως εκ τούτου, αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, τότε ο Φάμπρι θα αποτελέσει τον νέο τεχνικό του Ερμή.
Πάντως, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του Ισπανού, ο κ. Φανιέρος έχει εναλλακτική λύση. Πρόκειται για Ελλαδίτη προπονητή, ο οποίος διετέλεσε βοηθός στη Βέροια.
Όπως και να ΄χει η συγκεκριμένη εκκρεμότητα θα κλείσει πάρα πολύ σύντομα, ούτως ώστε ο νέος προπονητής να έχει λόγο στις τελευταίες προσθήκες του νέου πλάνου.

Αναμένει Μορέιρα…
Την απάντηση του Χοσέ Μορέιρα αναμένουν στον Ερμή. Η διοίκηση του Συλλόγου κατέθεσε πρόταση στον τέως τερματοφύλακα της Ομόνοιας και βρίσκεται στο ακουστικό. Στο παρόν στάδιο δεν υπάρχουν ασφαλείς ενδείξεις για τη μετεγγραφή και οι πιθανότητες ο Μορέιρα να βάλει… φτερά είναι μοιρασμένες.

Εμπλοκές με «Τσέμα»
Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Ισπανός αριστερός αμυντικός Χοσέ Μαρία «Τσέμα» θα υπέγραφε στον Ερμή, τα δεδομένα ανατράπηκαν. Ο δρόμος για τη μετακόμιση του ποδοσφαιριστή στην Αραδίππου έχει εμπόδια και το πιθανότερο είναι να μην προχωρήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα