Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Κώστα Κωνσταντίνου

Ύστατο αντίο στον άτυχο Κώστα Κωνσταντίνου, πρόεδρο της Πολιτιστικής Κίνησης Λεμεσού «Επιλογή», ο οποίος απεβίωσε την Κυριακή, 03/12/17, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Η κηδεία του Κώστα Κωνσταντίνου θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα, από τον Ιερό Ναο Αγίου Κοσμά (Σφαλαγγιώτισσας) η ώρα 12:30.
Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Σφαλαγγιώτισσας. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια

μετά την κηδεία, ενώ αντί στεφάνων θα γίνουν εισφορές στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο.

Η Πολιτιστική Κίνηση Λεμεσού «Επιλογή»

Η Πολιτιστική Κίνηση Λεμεσού «Επιλογή», ιδρύθηκε ως σωματείο (μη-κερδοσκοπικός, μη-κυβερνητικός οργανισμός) τον Νοέμβριο του 1992, με την παρουσία δεκάδων καλλιτεχνών, ανθρώπων με πολιτιστική δράση, με όραμα και στόχο έναν κόσμο καλύτερο, μια κοινωνία με αξίες και καλή ποιότητα ζωής για όλους τους κατοίκους της πόλης της Λεμεσού, δηλαδή τη δημιουργία της κοινωνίας του ενεργού πολίτη. Η «Επιλογή» δημιουργήθηκε για να καλύψει το κενό που υπήρχε τότε στα πολιτιστικά δρώμενα της Λεμεσού και της Κύπρου γενικότερα.

Σήμερα, η «Επιλογή» είναι ένας από τους μεγαλύτερους πολιτιστικούς οργανισμούς της Κύπρου, με βαθιές κοινωνικές ρίζες και περισσότερα από 250 μέλη, κυρίως νέους, που εμπλέκονται σε τακτικές δραστηριότητες των τεσσάρων χορωδιών μας – Χορωδιακού Εργαστηρίου, Παιδικής Χορωδίας, Χορωδίας Νέων και της Μικτής Χορωδίας. Η Επιλογή διοργανώνει συναυλίες και φεστιβάλ, ποικίλα πολιτιστικά και εκπαιδευτικά προγράμματα, διαγωνισμούς ζωγραφικής και ανταλλαγές νέων σε τοπικό και διεθνές επίπεδο με χιλιάδες ακροατές κάθε χρόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα