Σκόνη στην ατμόσφαιρα και βροχές απο την Παρασκευή

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή της Κύπρου ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα σκόνη. Την Παρασκευή αναμένονται βροχές ή καταιγίδες.

Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, απόψε θα εµφανίζονται παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, αρχικά τοπικά ασθενείς µέχρι

µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και σύντοµα ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος από µέσες και ψηλές νεφώσεις που θα εισβάλλουν από τα δυτικά και αναµένεται να δώσουν τοπικές, ελαφρές κυρίως, βροχές. Από το απόγευµα και µετά ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση για να καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειανατολικοί ως νοτιοανατολικοί αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και σύντοµα στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί 4 µε 5 και τοπικά ισχυροί 5 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα παράλια και στους 24 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις κατά διαστήµατα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει γενικά µικρή άνοδο, αλλά στα δυτικά µικρή πτώση.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει αισθητή πτώση την Παρασκευή και περαιτέρω µικρή πτώση το Σάββατο.

Keywords
Τυχαία Θέματα