Σου δίνουμε ξανά τον λόγο: Τι γνωρίζεις για την Πολιτική Συνοχής;

Το συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση πρόγραμμα με τίτλο «Κτίζοντας μία Καλύτερη Ευρώπη: Ο ρόλος της Πολιτικής Συνοχής» το οποίο υλοποιεί η τηλεόραση του Sigma με το SigmaLive και το Center for Social Innovation (CSI) οδεύει σιγά-σιγά στο τέλος του.

Εξ αρχής, και για ένα χρόνο, οι εταίροι του προγράμματος, πάντα πρωτοπόροι, στόχευσαν να περάσουν από την ενημέρωση του κοινού στην Κύπρο

για την Πολιτική Συνοχής στη συμμετοχή του μέσω ενός πλήθος δράσεων. Με μεγάλη χαρά είδαμε την προσπάθεια μας να ανταμείβεται χάρη στη δική σας συμμετοχή, στη δική σας φωνή και δημιουργικότητα! Εκατοντάδες σχόλια υποβλήθηκαν στην πλατφόρμα του προγράμματος (https://www.bettereurope.org/el/), δεκάδες φωτογραφίες από έργα που έχουν συγχρηματοδοτηθεί από τα Ταμεία της Πολιτικής Συνοχής τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό διαγωνίστηκαν για τρία βραβεία και δεκάδες πολίτες αλλά και εκπρόσωποι φορέων συμμετείχαν στον Ανοιχτό Διάλογο και την Έκθεση φωτογραφίας που πραγματοποιήσαμε.

Για το κλείσιμο του προγράμματος, σου δίνουμε για μία ακόμα φορά τον λόγο! Μπες στο SigmaLive και απάντησε σ’ένα σύντομο ερωτηματολόγιο για την Πολιτική Συνοχής. Οι απαντήσεις σου θα βοηθήσουν την ομάδα έργου στην αξιολόγηση του προγράμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα