Σοβαρά επεισόδια και χειροδικίες με τον Θάνο Τζήμερο (vid)

Εικόνες ντροπής από τη συνεδρίαση της περασμένης Πέμπτης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με πρωταγωνιστή τον περιφερειακό σύμβουλο Θάνο Τζήμερο να κατηγορείται από τους παρευρισκόμενους ότι γρονθοκόπησε την περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ Αλεξάνδρα Μπαλού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τζήμερος εμφανίζεται αρχικά σε βίντεο να μπαίνει στην αίθουσα της συνεδρίασης σκίζοντας αφίσες που είχαν κολλήσει στην είσοδο μέλη της παράταξης του ΚΚΕ.

Παράλληλα,

άλλο ένα βίντεο κάνει την εμφάνισή του, δείχνοντάς τον να εμπλέκεται επίσης σε επεισόδιο, κατά το οποίο τελικά, με τη συμβολή τρίτων, απομακρύνεται από την αίθουσα.

«Κλείσε την πόρτα στον αλήτη», ακούγεται μια γυναικεία φωνή να λέει, συνοδευόμενη από άλλες που υποστηρίζουν την απομάκρυνσή του.

Τι έγινε

Η ιστορία ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης, με αφορμή τις αφίσες που είχαν κολλήσει στον χώρο εν όψει της απεργιακής κινητοποίησης της 17ης Μαΐου, μέλη του ΚΚΕ.

Βλέποντάς τα, ο Θάνος Τζήμερος άρχισε να τις σκίζει, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση. Τότε, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, επιτέθηκε στην περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ, γρονθοκοπώντας την.

Οι στιγμές μετα τις γροθιές του @ThanosTzimeros στην Αλεξάνδρα Μπαλού. Εξακολουθεί να σκιζει αφίσες και να προκαλεί pic.twitter.com/JEcPhxnE3w

— Γιώργος Καραμέρος (@karameros) May 11, 2017

Ο ίδιος, ωστόσο, αρνείται τις κατηγορίες. «Όταν μου επιτέθηκαν, σηκώθηκα και τους απώθησα. Δεν χαστούκισα και δεν γρονθοκόπησα την κ. Μπαλού. Σύμβουλος του ΚΚΕ επιτέθηκε να με χτυπήσει», δήλωσε ο περιφερειακός σύμβουλος Θάνος Τζήμερος, προσθέτοντας ότι «κάποιος θα πρέπει σε ένα κόμμα που προπαγανδίζει τον φασισμό και τη δικτατορία, οποιαδήποτε δικτατορία, να βάλει τα όριά του. Η αστική δημοκρατία δεν τα έβαλε, με αποτέλεσμα οι πάντες να φοβούνται μην τους δείρουν οι τραμπούκοι του ΠΑΜΕ. Ε όχι λοιπόν, το 3% που εξέλεξε εμένα και τον κ. Ψαραδέλη στην περιφέρεια Αττικής, μας εξέλεξε γι’ αυτό που πρεσβεύουμε. Καθαροί χώροι, ευπρεπείς χώροι, όχι δημόσιος χώρος κομματικής ασυδοσίας».

Από την πλευρά της, η Αλεξάνδρα Μπαλού χαρακτήρισε τον Θάνο Τζήμερο «υστερικό φασιστοειδές», υποστηρίζοντας ότι τη «χτύπησε και μια και δύο φορές». «Είναι δειλία να μην το παραδέχεται. Το είδαν όλοι ότι με χτύπησε», δήλωσε.

Οι στιγμές μετα τις γροθιές του @ThanosTzimeros στην Αλεξάνδρα Μπαλού. Εξακολουθεί να σκιζει αφίσες και να προκαλεί pic.twitter.com/JEcPhxnE3w

— Γιώργος Καραμέρος (@karameros) May 11, 2017
Keywords
Τυχαία Θέματα