Στα χαρακώματα Χριστόφιας- ΔΗΣΥ

Νέα αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια και του ΔΗΣΥ.

Συγκεκριμένα, ο τέως Πρόεδρος εξαπέλυσε τα πυρά του εναντίον την κυβέρνησης Αναστασιάδη, τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν θα αποδεχόταν ποτέ κούρεμα καταθέσεων.

Στο στόχαστρο του τέως Προέδρου βρέθηκαν επίσης οι Αβέρωφ Νεοφύτου, Νικόλας Παπαδόπουλος και Αθανάσιος Ορφανίδης «που επανειλημμένα και χωρίς να ερυθριάζουν εξαπέλυαν εξοντωτικές επιθέσεις κατά του τέως

προέδρου, υπερασπιζόμενοι όπως έλεγαν τους ΄΄καλύτερους τραπεζίτες που έχουμε στην Κύπρο΄΄».

Σύμφωνα με τον τέως Πρόεδρο, «όποτε η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση του Συναγερμού, υποτακτική στην τρόικα, βρεθεί σε δύσκολη θέση ρίχνει καπνογόνα για να συσκοτίσει την αλήθεια και να αναπαράγει ψέματα και διαστρεβλώσεις που δεν της περιποιούν τιμή».

Κάλεσε παράλληλα τον υπουργό οικονομικών «αν διαθέτει τόλμη να υπερασπιστεί το κούρεμα των καταθέσεων του κόσμου που υπέγραψε και εφάρμοσε φρέσκος – φρέσκος ο πρόεδρος Αναστασιάδης αμέσως μετά την εκλογή του, τον Μάρτιο του 2013».

Απαντώντας στον Δημήτρη Χριστόφια, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης ανέφερε ότι «κάθε φορά που ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας τοποθετείται δημόσια οι συμπολίτες μας αντιλαμβάνονται με περισσότερη σαφήνεια γιατί η πατρίδα μας οδηγήθηκε στα όρια της οικονομικής καταστροφής».

Keywords
Τυχαία Θέματα