Στην αποστολή της Βραζιλίας ο Κακά

Ο Κακά επιστρέφει στην εθνική Βραζιλίας για το Κόπα Αμέρικα.

Ο τραυματισμός του Ντάγκλας Κόστα στον αριστερό μηρό άνοιξε τον δρόμο για έναν παίκτη στην εθνική Βραζιλίας και αυτός είναι ο πιο έμπειρος που υπάρχει αυτήν τη στιγμή σε υψηλό επίπεδο, ο Κακά.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Ορλάντο Σίτι, ο οποίος προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν, κλήθηκε από τον Ντούνγκα για να συμπληρώσει την 23μελή αποστολή της "σελεσάο" για το Κόπα Αμέρικα.

Ο 33χρονος Κακά, ο οποίος έχει πανηγυρίσει

το Μουντιάλ του 2002 με τη χώρα, μετράει 91 συμμετοχές και 29 γκολ και θα βοηθήσει στην προσπάθεια για την ένατη κατάκτηση της κορυφαίας διοργάνωσης στη Νότια Αμερική, η οποία αρχίζει στις 3 Ιουνίου στις ΗΠΑ.

Η Βραζιλία έχει κληρωθεί στον 2ο όμιλο με Εκουαδόρ, Αϊτή και Περού.

Η αποστολή της εθνικής Βραζιλίας
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Άλισον (Ιντερνασιονάλ), Ντιέγκο Άλβες (Βαλένθια), Έντερσον (Μπενφίκα)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Ντάνι Άλβες (Μπαρτσελόνα), Μιράντα (Ίντερ), Ζιλ (Σαντόνγκ Λούνενγκ), Φιλίπε Λουίς (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Ροντρίγκο Κάιο (Σάο Πάουλο), Φαμπίνιο (Μονακό), Ντάγκλας Σάντος (Ατλέτικο Μινέιρο)
ΜΕΣΟΙ

Καζεμίρο (Ρεάλ Μαδρίτης), Κακά (Ορλάντο Σίτι), Ελίας (Κορίνθιανς), Λούκας Λίμα (Σάντος), Λουίζ Γκουστάβο (Βόλφσμπουργκ), Ρενάτο Αουγκούστο (Μπεϊτζίν Γκουοάν), Γουίλιαν (Τσέλσι), Ραφίνια (Μπαρτσελόνα), Φιλίπε Κουτίνιο (Λίβερπουλ)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Ζονάς (Μπενφίκα), Γκαμπριέλ (Σάντος), Χουλκ (Ζενίτ)

Keywords
Τυχαία Θέματα