ΦΩΤΟ: Στην εντατική με σοβαρά εγκαύματα ο ασθενής του Νοσοκομείου Αθαλάσσας

Σε σοβαρή κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται  ασθενής, ο οποίος φαίνεται να έθεσε χθες το απόγευμα φωτιά σε θάλαμο, στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας.

Ο ασθενής φέρει σοβαρά εγκαύματα στο σώμα του. Δεύτερος ασθενής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Τρεις νοσηλευτές οι οποίοι εισήλθαν στο  δωμάτιο του ασθενούς που έθεσε τη φωτιά, για να τον απεγκλωβίσουν, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για να λάβουν τις πρώτες βοήθειες.

Διαβάστε ακόμη: Στην Εντατική ο ασθενής που άναψε τη φωτιά στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας (pics)

Όπως δήλωσε ο  εκπρόσωπος Τύπου

του ΟΚΥπΥ, Χαράλαμπος Χαριλάου, για το περιστατικό διατάχθηκε έρευνα και αναμένεται το πόρισμα της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

Είπε επίσης οτι, λόγω των ζημιών που έχουν προκληθεί απο την πυρκαγιά οι 25 ασθενείς που νοσηλεύονταν στο θάλαμο μεταφέρθηκαν σε άλλους θαλάμους.

Με ανακοίνωσή του ο Κλάδος Νοσηλευτικού Προσωπικού Υπηρεισών Ψυχικής Υγείας ΠΑΣΥΔΥ απευθύνει θερμές ευχαριστίες και απέραντο θαυμασμό προς τους νοσηλευτές του Θαλάμου 37 και τους νοσηλευτές των άλλων θαλάμων του Νοσοκομείου Αθαλάσσας που με αυτοθυσία έτρεξαν να προσφέρουν βοήθεια κατά την εκδήλωση πυρκαγιάς.

Λόγω της έγκαιρης και αποτελεσματικής παρέμβασής τους οι ασθενείς μεταφέρθηκαν με ασφάλεια εκτός του φλεγόμενου κτηρίου και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Κλάδος.    

Εκφράζει παράλληλα συμπαράσταση στους 3 νοσηλευτές ψυχικής υγείας που παρουσιάζουν αναπνευστικά προβλήματα και την ευχή για γρήγορη ανάρρωση στον ασθενή που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Πηγή: ΡΙΚ 

Keywords
Τυχαία Θέματα