Στην Κομοτηνή θα βρεθεί ο Τούρκος αντιπρόεδρος

Σήμερα θα επισκεφτεί την Κομοτηνή ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Χακάν Τσαβούσογλου, καθώς ολοκληρώθηκαν χθες οι συναντήσεις που είχε με την ελληνική κυβέρνηση.

Στις χθεσινές συναντήσεις του κ. Τσαβούσογλου με τον Έλληνα ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά και τον Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της επικείμενης επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα.

Σύμφωνα με

τις πληροφορίες, στην ελληνική κυβέρνηση επικρατεί προβληματισμός τόσο για την επίσκεψη του κ. Τσαβούσογλου στην Κομοτηνή και τις συναντήσεις που θα έχει με τα μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας όσο και για την ανακοίνωση του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με τη ναυτική άσκηση ΕλλάδαςΑιγύπτου «Μέδουσα 5». Για αυτό τον λόγο αποφασίστηκε χθες ότι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Σημειώνεται ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τη Θράκη στις 12 Νοεμβρίου για το προγραμματισμένο περιφερειακό συνέδριο της κυβέρνησης, ενώ η Νέα Δημοκρατία κατέθεσε ερώτηση με την οποία ζητά να μάθει τον ακριβή σκοπό των επισκέψεων του κ. Τσαβούσογλου σε Αθήνα και Θράκη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα