Στις 9 του μήνα το ραντεβού( πρόταση και από ελληνική ομάδα)

Στις 9 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του προπονητή της Εθνικής Ανδρών Πάμπου Χριστοδούλου με τον πρόεδρο της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη, τον αναπληρωτή πρόεδρο Γιώργο Κούμα και τον αντιπρόεδρο και πρόεδρο της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων Χάρη Λοϊζίδη.

Κοινό στοιχείο και των δυο πλευρών είναι η συνέχιση της συνεργασίας κάτι φυσικά που θα προκύψει μέσω των συζητήσεων. Πρόσφατα ο πρόεδρος της ΚΟΠ είχε δηλώσει ότι από την στιγμή που υπάρχει κοινή θέληση είναι θέμα χρόνου

να επέλθει συμφωνία.

Από την πλευρά του ο Πάμπος Χριστοδούλου την δεδομένη χρονική στιγμή σκέφτεται μόνο την Εθνική ομάδα και το πως μπορεί να κάνει περισσότερα βήματα προόδου.

Στο μεταξύ το γραφείο που εκπροσωπεί τον προπονητή της Εθνικής Ανδρών εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ενδιαφέρον ομάδας από την Ελλάδα να συνεργαστεί μαζί του.

«Μετά την ΑΕΛ, Ελληνική ομάδα, από τις θεωρούμενες ιστορικές, κατέθεσε προχτές πρόταση στο γραφείο μας, για συνεργασία με τον προπονητή της Εθνικής Κύπρου, κο Πάμπο Χριστοδούλου. Καθ' ότι όμως, ο Κύπριος τεχνικός θεωρεί υποχρέωση του να μιλήσει πρώτα με την ΚΟΠ, αρνήθηκε να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις. Το κρίσιμο ραντεβού με την κυπριακή Ομοσπονδία, αναμένεται να οριστικοποιηθεί, τις επόμενες μέρες. Η πραγματικά εντυπωσιακή παρουσία του Εθνικού συγκροτήματος της Κύπρου, έφερε στο προσκήνιο τις ικανότητες του τεχνικού της, ξεπερνώντας τα κυπριακά σύνορα, κάτι που ανεβάζει γενικά το όλο ίματζ του κυπριακού ποδοσφαίρου» αναφέρει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα