Σχόλιο με υπονοούμενο από ΔΗΚΟ για την ίδρυση της ΔΗΠΑ

Η Δημοκρατική Παράταξη είναι πλέον γεγονός. Ο Μάριος Καρογιάν και πολλά πρώην στελέχη του ΔΗΚΟ και όχι μόνο προχώρησαν την Κυριακή (21/10) στην ίδρυση και επίσημα του νέου πολιτικού κόμματος.

Το ΔΗΚΟ, διά εκπροσώπου του, κλήθηκε να σχολιάσει στο SigmaLive τη δημιουργία της ΔΗ.ΠΑ, σημειώνοντας: «Άπαντες κρίνονται από την ιστορία τους. Από αυτά που έκαναν και από αυτά που θα κάνουν. Όχι από αυτά που

λένε».

Για να προσθέσει: « To κόμμα του κ. Καρογιάν είναι ένα νέο κόμμα. Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τον ίδιο. Είναι παλιός πολιτικός. Από τους παλαιότερους που υπάρχουν σήμερα στο προσκήνιο. Δεν υπάρχει παρθενογένεση στην πολιτική. Ο κάθε ένας κρίνεται από αυτά που έκανε, από αυτά που κάνει και από αυτά που θα κάνει».

Οι ίδιες πηγές υπογράμμισαν ότι το ΔΗΚΟ είναι υπέρ της πολυφωνίας και της δημοκρατίας και ως εκ τούτου καλωσορίζουν το κόμμα του κ. Καρογιάν στον κομματικό χάρτη.

«Στην κυπριακή κοινωνία, ωστόσο, που είναι μικρή, είναι γνωστό σε όλους τι έκανε και τι κάνει ο κάθε ένας μας», τόνισαν.

Σχολιάζοντας την παρουσία πολλών πρώην στελεχών του ΔΗΚΟ στο ιδρυτικό συνέδριο της ΔΗ.ΠΑ, αυτό που μας σημείωσαν με υπονοούμενο είναι ότι όλα αυτά τα στελέχη τα τελευταία πέντε χρόνια δεν έχουν ψηφίσει ΔΗΚΟ.

«Το 2016, στις βουλευτικές εκλογές ψήφισαν ΔΗΣΥ και στις Προεδρικές την πρώτη Κυριακή τον κ. Μαλά και τη δεύτερη τον Νίκο Αναστασιάδη. Οπότε είναι άλλοι που θα έχουν διαρροές στις επόμενες βουλευτικές και όχι εμείς», κατέληξαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα