Στο ΕΔΑΔ θα φτάσει η οικογένεια Κώστα Παπακώστα

Μέχρι και στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο Ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αφού εξαντληθούν όλα τα ένδικα μέσα στην Κύπρο, είναι αποφασισμένη να φτάσει η οικογένεια Παπακώστα, για την τιμωρία των ηθικών αυτουργών που, όπως υποστηρίζει, ευθύνονται για την πρόκληση θανάτου του αγαπημένου τους προσώπου.

Η οικογένεια Κώστα Παπακώστα θ' αναλώσει όλες της τις δυνάμεις για να χυθεί άπλετο φως στα παρασκήνια και προσκήνια που οδήγησαν στο θάνατο Παπακώστα, έναν θάνατο

που ισοδυναμεί, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε, με πολιτική δολοφονία εκ μέρους των όσων ποικιλοτρόπως εμπλέκονται. Επίσης, για την οικογένεια δεν αποτελεί δικαιολογία η ανακοίνωση του Προέδρου της δημοκρατίας για την απονομή χάριτος.

Η μητέρα των αδικοχαμένων διδύμων της έκρηξης στο Μαρί, σε παρέμβασή της στον εκπομπή ''Πρωτοσέλιδο'' εξέφρασε την ευχή ο Μίλτος και ο Χρίστος να μεσιτεύσουν για τον Κώστα Παπακώστα, η προσφορά του οποίου στην πατρίδα ήταν ανεκτίμητη.

Αποκάλυψε ότι η ίδια ζήτησε δύο φορές από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να απονείμει χάρη στον πρώην Υπουργό Άμυνας.

Η μητέρα των διδύμων είπε ότι ξέρει τι σημαίνει θάνατος και ευχήθηκε κουράγιο στους συγγενείς, για να μπορέσουν να κάνουν τις απαιτούμενες διαδικασίες και να βρουν τους υπεύθυνους για τον θάνατο του αγαπημένου τους και όπως είπε, θα είναι μαζί τους

Keywords
Τυχαία Θέματα