Στο νοσοκομείο ποδοσφαιριστής από κεφαλιά αντιπάλου!

Ροντέο έγινε στο φινάλε το παιχνίδι της ΑΕ Μαρτίου με τον ΓΣ Φοίνικα στην ΕΠΣ Μακεδονία, με ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων να καταλήγει στο νοσοκομείο από κεφαλιά αντιπάλου του.Αρνητικός πρωταγωνιστής στο παιχνίδι για τη Β' ΕΠΣ Μακεδονίας ήταν ο Νίκος Πατσιώλας από πλευράς Γ.Σ. Φοίνικα, καθώς μετά από μία λογομαχία που είχε με τον Βασιλάκο, τον χτύπησε με κεφαλιά στο πρόσωπο μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπολοίπων. Στη συνέχεια ακολούθησε γενική σύρραξη, η οποία εκτονώθηκε λίγο αργότερα, με τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων να καταλήγει τελικά στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οπως

δήλωσε στο «pamebala.gr» ο... δράστης, Νίκος Πατσιώλας, ο αντίπαλός του έβρισε την μητέρα του που δεν βρίσκεται πια στη ζωή, αλλά αρνείται ότι τον χτύπησε.

Εγώ ήμουν στον πάγκο της ομάδος μου όταν ο διαιτητής σφύριξε το τέλος του αγώνα. Δεδομένου πως δυο ποδοσφαιριστές ένας από την δική μου ομάδα και ένας από την ΑΕ Μαρτίου είχαν κάποιες διαφορές κατά την διάρκεια του αγώνα προσπάθησα τόσο εγώ όσο και άλλοι να τρέξουμε να προλάβουμε να μην ανάψουν τα αίματα και έχουμε χειρότερα.

Ανάμεσα στις συνήθεις ‘’κοκορομαχίες’’ από ορισμένους βρέθηκα κι εγώ με προφανή σκοπό να χωρίσω και ξαφνικά ακούω τον ποδοσφαιριστή Βασιλάκο να μου βρίζει το σπίτι και την μάνα μου η οποία δεν ζει ! Αντιλαμβάνεστε πως κάθε αντίδραση θα την δικαιολογούσε ο οιοσδήποτε παρ όλα αυτά κρατήθηκα και τον πλησίασα εκνευρισμένος ζητώντας του τον λόγο με έντονο ύφος αρκετά κοντά στο πρόσωπο του. Τότε ξαφνικά τον βλέπω να πέφτει κάτω λες και τον χτύπησε κανένας κεραυνός ….από την βροχή που προηγήθηκε !

Τι ήθελε να κερδίσει με αυτό που έκανε δεν μπορώ να καταλάβω και απορώ γιατί πήγε στο νοσοκομείο. Ειλικρινά λυπάμαι και τονίζω για μια ακόμη φορά πως δεν τον χτύπησα», ήταν τα λόγια του.

Keywords
Τυχαία Θέματα