Στο παγωμένο δωμάτιο νεκροτομείου 12 μέρες-Ατέλειωτο δράμα

Σ΄ ένα δωμάτιο ενός νεκροτομείου παραμένει για 12 μέρες μια γυναίκα από τη Βουλγαρία, η οποία ήρθε από τη χώρα της στη δική μας για ένα καλύτερο αύριο.

Η γυναίκα αυτή, η Petrana Milkova, διέμενε σε ένα υποστατικό μαζί με τον σύζυγό της, κοντά στον χώρο όπου βρίσκονταν τα σκυλιά ράτσας ροντβάιλερ, τα οποία εν τέλει και σύμφωνα με το τέταρτο ιατροδικαστικό πόρισμα την κατασπάραξαν.

Στη σορό της άτυχης γυναίκας θα διενεργηθεί και πέμπτη νεκροτομή από ιατροδικαστή η οποία θα καταφθάσει για τον σκοπό αυτό από την Ελλάδα.

Αυτό, σύμφωνα με τον Γενικό Εισαγγελέα, ο οποίος μίλησε στο κρατικό κανάλι, προκύπτει λόγω των συγκεχυμένων πορισμάτων που προέκυψαν από τις αλλεπάλληλες νεκροτομές που διενεργήθηκαν στη σορό της. Η ιατροδικαστής αυτή καλείται συχνά στη χώρα μας, για δύσκολες περιπτώσεις, σύμφωνα με τον Γενικό Εισαγγελέα.

Η Νομική Υπηρεσία, ανέφερε ο Κώστας Κληρίδης, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, αντιμετωπίζουν τα προβλήματα στην υπηρεσία των ιατροδικαστών, έτσι ώστε να λειτουργεί αποτελεσματικά και με επάρκεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα