Στους βραβευθέντες των Χρυσών Σκούφων για ακόμη μία χρονιά

Τρία εστιατόρια του ξενοδοχείου Anassa, ξεχώρισαν

για τη γαστρονομική εμπειρία που προσφέρουν

Με τρία βραβεία διακρίθηκε ο Όμιλος Thanos Hotels and Resorts, στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης «Αθηνόραμα, Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου», ενός ξεχωριστού θεσμού αξιολόγησης των κορυφαίων εστιατορίων της χώρας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για τρίτη χρονιά, την Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου, παρουσία προσωπικοτήτων από το χώρο της πολιτικής, των τεχνών, του πολιτισμού, των επιχειρήσεων, και των μέσων ενημέρωσης.

Μέσα από αυστηρές διαδικασίες

και διεθνείς προδιαγραφές αξιολόγησης που ακολουθεί η έμπειρη ομάδα γευσιγνωστών του περιοδικού «Αθηνόραμα», τρία εστιατόρια του ξενοδοχείου Anassa κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να κερδίσουν μία θέση στα καλύτερα της Κύπρου. Συγκεκριμένα, το εστιατόριο Helios κέρδισε «Χρυσό Σκούφο» στην κατηγορία «Σύγχρονη Κουζίνα», το Basiliko τιμήθηκε με το βραβείο «Top Notch 2023» στην κατηγορία «Πανασιατική Κουζίνα», ενώ το «Pelagos» διακρίθηκε στην κατηγορία «Σύγχρονη Κυπριακή», λαμβάνοντας το βραβείο «Κυπριακής Κουζίνας».

O Όμιλος Thanos Hotels &Resorts εκφράζει τη χαρά και την ικανοποίησή του για τις ξεχωριστές και τιμητικές διακρίσεις σε αυτόν τον κορυφαίο γαστρονομικό θεσμό, οι οποίες κατέστησαν δυνατές χάρη στην πολύτιμη συμβολή και αφοσίωση όλου του προσωπικού και ιδιαίτερα των σεφ που στελεχώνουν τα εστιατόρια των ξενοδοχείων του.

Με πίστη στο υψηλό επίπεδο φιλοξενίας που μπορεί να προσφέρει η Κύπρος σε ξένους και ντόπιους επισκέπτες, και ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις στον χώρο, ο Όμιλος Thanos and Resorts παραμένει αφοσιωμένος στην παροχή υπηρεσιών ύψιστης ποιότητας, προσθέτοντας αξία στο τουριστικό προϊόν της χώρας και συμβάλλοντας στη γαστρονομική εξέλιξή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα