Στσέποβιτς: 12άδα από… ατόφιο χρυσάφι - Πιο καθοριστικός δεν γίνεται!

Την περασμένη Πέμπτη, στο εκτός έδρας παιχνίδι κυπέλλου με την Ξυλοτύμπου, το τέρμα του (στο 92’) απλώς διαμόρφωσε το τελικό 5-0. Στον δευτεριάτικο αγώνα πρωταθλήματος με την ΠΑΕΕΚ, ωστόσο, το γκολ του στο 79’ «χάρισε» στην Ομόνοια μια άκρως σημαντική -από κάθε άποψη- νίκη.

Ο Μάρκο Στσέποβιτς χρίστηκε σκόρερ σε διαδοχικές αναμετρήσεις των «πρασίνων» για πρώτη φορά από τον περασμένο Απρίλιο, όταν είχε βρει δίχτυα κόντρα σε Ολυμπιακό

και Ανόρθωση, στα πλέι οφ.

Σε 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις στην τρέχουσα περίοδο ο 30χρονος επιθετικός έφτασε τα τέσσερα τέρματα, ήτοι τα μισά απ’ όσα είχε πανηγυρίσει την περασμένη σεζόν σε 18 συμμετοχές. Ο μέσος όρος του προφανώς έχει πέσει, ωστόσο τα γκολ του εξακολουθούν να έχουν ειδικό βάρος για το «τριφύλλι».

Από τη μία ντουζίνα που έχει πετύχει με την πράσινη φανέλα ο Σέρβος άσος, μόνον τρία δεν άνοιξαν το σκορ ή/και δεν χάρισαν νίκες στην ομάδα του. Συγκεκριμένα ο Στσέποβιτς ήταν σκόρερ στα 1-0 επί ΕΝΠ, Ερμή και Απόλλωνα, άνοιξε το σκορ στις νίκες επί Δόξας (3-0), Νέας Σαλαμίνας (2-0), Ολυμπιακού (2-0) και Άρη (3-0) και σημείωσε το νικητήριο γκολ κόντρα σε ΑΕΛ (2-1) και ΠΑΕΕΚ (2-1).

Τα τρία «αδιάφορα» τέρματά του ήταν το δεύτερο στο εντός έδρας 2-0 επί της Νέας Σαλαμίνας, το δεύτερο στο εκτός έδρας 2-0 επί της Ανόρθωσης και το πέμπτο στο εκτός έδρας 5-0 επί της Ξυλοτύμπου.

Κοντολογίς, δηλαδή, ο Σέρβος δεν σκοράρει με τη συχνότητα που του έπραττε στο πρώτο πεντάμηνό του στην Ομόνοια, τα τέρματά του όμως εξακολουθούν να ζυγίζουν… χρυσάφι για την ομάδα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα