Σύλληψη 23χρονου για τη ρίψη μολότοφ σε τράπεζα στη Λεμεσό

Στη σύλληψη ενός ακόμη ατόμου, ηλικίας 23 ετών προέβη η αστυνομία σε σχέση με τη ρίψη μολότοφ κοντά σε υποκατάστημα της Ελληνικής Τράπεζας στην Αγία Φύλα, που σημειώθηκε στις 13 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 23χρονου μετά από επιστημονική μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του.

Σημειώνεται ότι σε σχέση

με την έκρηξη αυτοσχέδιας βόμβας σε κατάστημα της Cyta στην Αγία Φύλα που σημειώθηκε το ίδιο βράδυ έχουν συλληφθεί ένας 27χρονος ΣΥΟΠ και ένας 32χρονος φίλος του.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης οι δράστες φαίνεται να είχαν τοποθετήσει και πυροδοτήσει αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό χαμηλής ισχύος στην γυάλινη είσοδο του υποκαταστήματος της Cyta, ενώ ακολούθως έριξαν δυο βόμβες μολότοφ κοντά σε υποκατάστημα της Ελληνικής Τράπεζας.  Υπενθυμίζεται ότι στην είσοδο του υποστατικού της ΑΤΗΚ αναγράφονταν με μπογιά- σπρέι οι φράσεις  «Όχι στα 5G» και «Υπάρχει αντίσταση».

Εκτιμάται πως πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα που, λίγο αργότερα, επιχείρησαν να θέσουν φωτιά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Λεμεσού, στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, έξω από την Επαρχιακή Διοίκηση.

Διαβάστε επίσης: 

Νέα σύλληψη για τη βόμβα στο κατάστημα της Cyta στη Λεμεσό

Μαρτυρία «έκαψε» 27χρονο ΣΥΟΠ για την έκρηξη βόμβας στο υποκατάστημα της Cyta

Keywords
Τυχαία Θέματα