Συμφώνησαν για τον κακό αγωνιστικό χώρο

Τον κακό αγωνιστικό χώρο σχολίασε ο Πέδρο Εμάνουελ δίνοντας συγχαρητήρια στις δυο ομάδες για την προσπάθεια που κατέβαλαν κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ο τεχνικός του Απόλλωνα δεν θέλησε να συζητήσει αν πέρασε η όχι η μπάλα στη φάση με τον ζήτησαν τέρμα οι γαλάζιοι. Από την άλλη ο Νίκος Παναγιώτου τόνισε ότι ο στόχος ήταν το κέρδος και τα καταφέραμε.

Πέδρο Εμάνουελ: "Όπως και με την Ομόνοια, έτσι και σήμερα παίξαμε σε ένα αγωνιστικό χώρο που ήταν χάλια. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έκαναν και οι δυο ομάδες υπό αντίξοες συνθήκες. Δεν μπορείς να παίξεις καλό ποδόσφαιρο σε αυτές τις

συνθήκες, ήταν χάλια ο αγωνιστικός χώρος. Θα παλέψουμε για τον τίτλο μέχρι το τέλος, η πίεση είναι καλή και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε. Στο πρώτο μέρος είχαμε έλλειψη υπομονής, κάναμε δυο ευκαιρίες εμείς και μια ο Ερμής και α ασφαλώς μας επηρέασε το γήπεδο. Στην επανάληψη ήταν διαφορετικό το παιχνίδι. Δεν θα συζητήσω αν πέρασε ή όχι η μπάλα την γραμμή, όμως το θέμα με τους καθαρούς χρόνους ενός αγώνα το καθορίζει ο διαιτητής, δεν φταίει ο Ερμής, έκανε ότι μπορούσε για να πάρει τον βαθμό. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο για να δει 90 λεπτά και πρέπει να σεβόμαστε τον κόσμο".

Μετά από σχετική ερώτηση για τις απουσίες ο κ. Εμανουέλ απάντησε: "Πάμε στον πόλεμο με όσα όπλα έχουμε. Είναι αλήθεια ότι είχαμε πάρα πολλές απουσίες όμως ο νεαρός Πίττας μπήκε ως αλλαγή και έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι"

Νίκος Παναγιώτου: "Ήρθαμε να παίξουμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Απόλλωνας. Στόχος ήταν το κέρδος και τα καταφέραμε. Στο πρώτο μέρος το μόνο που μας έλειψε ήταν το γκολ, στο δεύτερο ο Απόλλωνας μας πίεσε. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάτι με τις αλλαγές αλλά ήταν δύσκολο. Μέσα από τέτοια παιχνίδια για να έχεις απαιτήσεις για το τρίποντο πρέπει να κάνεις γκολ μια από τις λίγες ευκαιρίες που θα βρεις. Πήραμε ένα πολύτιμο βαθμό μέσα στην Λεμεσό. Συγχαρητήρια στους παίκτες. Ο χλοοτάπητας ήταν καταστροφικός".

Keywords
Τυχαία Θέματα