Συνάντηση Κοινοταρχών για το ζήτημα με τα λεωφορεία

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της ορεινής Λευκωσίας από τη συνέχιση της αντιπαράθεσης μεταξύ ΟΣΕΛ και μετόχου Τάσου Μιχαηλίδη.

Μπορεί ορισμένες από τις σχολικές διαδρομές να εκτελέστηκαν χωρίς προβλήματα σήμερα. Ωστόσο, η αβεβαιότητα του τι θα φέρει η επόμενη μέρα, λόγω της γνωστής αντιπαράθεσης, αλλά και της ακινητοποίησης αριθμού λεωφορείων στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Επιβατών στο Αρεδιού, προβληματίζει έντονα τις κοινότητες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Σίγμα, αριθμός κοινοταρχών που θεωρούν ότι η διαφορά στον ΟΣΕΛ δεν μπορεί να γεφυρωθεί, συντονίζουν τις ενέργειές τους ώστε

εντός του Σαββατοκύριακου να πραγματοποιηθεί συνάντηση, αν είναι δυνατό και των 42 επηρεαζομένων κοινοτήτων, για αξιολόγηση της κατάστασης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μαζί με την αξιολόγηση αναμένεται να τεθούν στο τραπέξι και προτάσεις για τους τρόπους αντίδρασης των επηρεαζομένων, αν την ερχόμενη δευτέρα βρεθούν και πάλι στην ίδια κατάσταση, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι κάτοικοι των ορεινών περιοχών.

Η μερική αποκατάσταση του προγράμματος δρομολογίων του ΟΣΕΛ, κυρίως για εξυπηρέτηση μαθητών δεν ικανοποιεί τις κοινότητες που απαιτούν επίλυση της διαφοράς αμέσως με οποιονδήποτε τρόπο για να μη συνεχίσουν να θυματοποιούνται άνθρωποι, οι οποίοι δεν φταίνε σε τίποτε.

Πρόκειται για μια καθαρά αστική υπόθεση που για να παρέμβει η Αστυνομία πρέπει να υπάρξει είτε θέμα διατήρησης είτε αποκατάστασης της τάξης. Σε καμία άλλη περίπτωση δικαιολογείται οποιαδήποτε παρέμβαση των μελών της δύναμης.

Keywords
Τυχαία Θέματα