Συνελήφθη και πάλι ο «δήμαρχος» της κατεχόμενης Κώμη Κεπήρ

Η Afrika (19.05.20) γράφει ότι ο λεγόμενος «δήμαρχος» της κατεχόμενης Κώμη Κεπήρ, Αχμέτ Σεννάρογλου συνελήφθη και πάλι χθες μαζί με τον οδηγό του με την κατηγορία της απειλής για χρήση βία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σεννάρογλου απείλησε άτομο λέγοντας ότι «θα σου σφηνώσω μια σφαίρα στο κεφάλι», επειδή τον επέκρινε. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του Σεννάρογλου χτύπησε και απείλησε το εν λόγω

άτομο. Αμφότεροι συνελήφθησαν μετά από καταγγελία στην «αστυνομία». Δεν είναι γνωστό το κατά πόσον θα προσαχθούν σήμερα ενώπιον «δικαστηρίου».

Στο δημοσίευμα υπενθυμίζεται ότι ο Σεννάρογλου είχε συλληφθεί την περασμένη βδομάδα με την κατηγορία της πλαστογραφίας και κλοπής 215 χιλιάδων τουρκικών λιρών, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.   

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την Kıbrıs (19.05.20), με τα ΜΜΕ τα έβαλε ο πατέρας του λεγόμενου δημάρχου και «βουλευτής» με το Κόμμα Εθνικής Ενότητας (UBP), Οντέρ Σεννάρογλου. Μιλώντας χθες στην «βουλή», ο Σεννάρογλου υποστήριξε ότι προτού καν ληφθεί οποιαδήποτε κατάθεση, κάποια ΜΜΕ άρχισαν να διαδίδουν «ανυπόστατες ειδήσεις» για τον γιο του και κατέβαλαν μιαν προσπάθεια λιντσαρίσματός του μετά την σύλληψή του στις 15 Μαΐου. Ισχυρίστηκε ότι κάποια ΜΜΕ παραβιάζουν το τεκμήριο της αθωότητας και πρόσθεσε ότι αντίκειται στα ανθρώπινα δικαιώματα η δημοσίευση ονομάτων και φωτογραφιών ανθρώπων που δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί η ενοχή τους. Ο Σεννάρογλου εξέφρασε την θλίψη της οικογένειας για το θέμα και πρόσθεσε ότι λεπτομερή δήλωση θα γίνει από τους δικηγόρους τους στις προσεχείς μέρες. 

Διαβάστε επίσης:

Για ξέπλυμα κατηγορείται ο «δήμαρχος» που οργάνωσε το λυντάρισμα της «Afrika»

Keywords
Τυχαία Θέματα