Τα 40 λεπτά του Βίκτωρα

Εφιαλτικό ξεκίνημα στην χρονιά για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο οποίος ταλαιπωρείται συχνά από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, με αποτέλεσμα να μην έχει την δυνατότητα να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Αποτελεί έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές του «πράσινου» ρόστερ, δεδομένα είναι ο πιο γρήγορος παίκτης του Γιάννη Αναστασίου, κατά καιρούς έχει δείξει σημάδια του πλούσιου ταλέντου του αλλά φέτος το ξεκίνημα της χρονιάς είναι εφιαλτικό!

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, περί ου ο λόγος, από την αρχή του καλοκαιριού ταλαιπωρείται από συχνές ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Εξαιτίας

αυτών έχασε πολύτιμο έδαφος στην προετοιμασία του Όστερμπεκ, καθώς μετά το φιλικό με τους ερασιτέχνες του Άρνεμ, έκανε καθημερινά το δικό του πρόγραμμα.

Ο Έλληνας εξτρέμ δείχνει πως για κάποιον λόγο(γιατροί δεν είμαστε και ούτε θέλουμε να τους κάνουμε) δεν μπορεί να συνέλθει, βγάζοντας αρκετά συχνά μυϊκά προβλήματα. Μετά τους κοιλιακούς, στην προπόνηση της Τρίτης ένιωσε ένα «τσίμπημα» στον δικέφαλο και είναι εκ νέου αμφίβολος για την Νέα Σμύρνη. Ο «Κλώνα» έχει αγωνιστεί μόλις 40 λεπτά(ως αλλαγή σε Μπριζ και Λεωφόρο με Καμπάλα) μέχρι στιγμής και δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό, δίνοντας ταχύτητα, ικανότητα στο ένας εναντίον ενός και καλή εκτέλεση...

Keywords
Τυχαία Θέματα