Τα Benecol, η σειρά τροφίμων με φυτικές στανόλες, ήρθε στην Κύπρο

Η εταιρεία Benecol είναι ειδική στην παραγωγή τροφίμων που μειώνουν τη χοληστερόλη. Τα προϊόντα Benecol, συγκεκριμένα, είναι μια σειρά τροφίμων που περιέχουν ένα μοναδικό κατοχυρωμένο συστατικό, τον εστέρα φυτικής στανόλης, που έχει εκπληκτικές ιδιότητες στη μείωση της χοληστερόλης. Όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν, η χοληστερόλη είναι μια λιπαρή ουσία που βρίσκεται στο σώμα, ζωτικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού. Όταν, όμως, τα επίπεδα χοληστερόλης ανέβουν, είναι

πολύ πιθανό να επηρεαστεί αρνητικά η υγεία μας.

Πολλαπλές έρευνες έχουν δείξει, πως, η ημερήσια πρόσληψη 2 γραμμαρίων φυτικών στανολών για 2 με 3 εβδομάδες, μειώνει κατά μέσο όρο 7-10% την LDL χοληστερόλη. Τα προϊόντα Benecol, με την ποσότητα  φυτικών στανολών που περιέχουν (1,5 – 2,4g), μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της χοληστερόλης κατά 7 – 10% σε μόλις 3 εβδομάδες. Η γρήγορη και βιώσιμη αποτελεσματικότητα των προϊόντων Benecol είναι αποδεδειγμένη σε περισσότερες από 80 κλινικές μελέτες, υποστηριζόμενες από διεθνείς οδηγίες. Παράλληλα, τα προϊόντα Benecol είναι ασφαλή, χωρίς παρενέργειες ακόμα και για μακροχρόνια κατανάλωση.

Ο εστέρας φυτικής στανόλης, το συστατικό μείωσης της χοληστερόλης, το οποίο βρίσκεται σε όλα τα προϊόντα Benecol, παρέχει έναν ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο για τη μείωση της κακής χοληστερόλης LDL-C ως μέρος μιας υγιεινής διατροφής. Στην Κύπρο κυκλοφορεί το ρόφημα γιαουρτιού Benecol, από το οποίο αρκεί 1 μπουκαλάκι σε καθημερινή βάση, καθώς και το άλειμμα Benecol, από το οποίο αρκούν 30g καθημερινά, για να δοθεί στον οργανισμό η δυνατότητα μείωσης της χοληστερόλης κατά 7-10% σε 2-3 εβδομάδες. Επιπλέον, η καθημερινή κατανάλωση του Benecol μαζί με τα γεύματα, διατηρεί μακροπρόθεσμα τη χοληστερόλη στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο.

Τα προϊόντα Benecol στην Κύπρο είναι διαθέσιμα σε υπεραγορές και φούρνους. Το προϊόν αντιπροσωπεύεται στην Κύπρο από την εταιρεία Tryfon Tseriotis.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Tryfon Tseriotis  στα 22 507800 / 77 77 7824.

Keywords
Τυχαία Θέματα