Τα ερωτήματα του διπλού φονικού- Πού εστιάζονται οι έρευνες

Ακόμη και οι ανακριτές είναι συγκλονισμένοι από την πρωτοφανή για τα Κυπριακά δεδομένα υπόθεση που έχουν ενώπιον τους, καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα ως προς τα κίνητρα κυρίως που οδήγησαν στο στυγερό έγκλημα.

Οι τελευταίες εξελίξεις του στυγερού εγκλήματος στο Στρόβολο

Οι έρευνες ήταν πολύωρες και δεν αποκλείεται να συνεχιστούν καθώς μέχρι στιγμής, δεν έχει εντοπιστεί, ούτε το φονικό όπλο, το οποίο εκτιμάται ότι είναι μαχαίρι.

Από εκεί και πέρα όπως πληροφορούμαστε, για κάποιους συγκεκριμένους λόγους, μέχρι στιγμής δεν έχει ληφθεί γραπτή κατάθεση από το παιδί

των θυμάτων, ωστόσο οι ισχυρισμοί του διερευνώνται.

Φονικό Στροβόλου: «Μίλησε» η νεκροτομή στο άτυχο ζεύγος

Εν τω μεταξύ, συνεχώς προκύπτουν πληροφορίες για τον ή τους δράστες αλλά και το όλο σκηνικό που αντίκρισε η αστυνομία με την άφιξη της στη σκηνή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανακριτές έχουν εντοπίσει κάποια στοιχεία και ενδείξεις ότι ενδεχομένως η διπλή δολοφονία να διαπράχθηκε σε διαφορετικό χρόνο από αυτόν που αναφέρεται ως περιστατικό.

Ελλαδικά ΜΜΕ: Τι λέει η αδερφή του θύματος στον Στρόβολο

Διαβάστε επίσης: Στρόβολος/Στυγερό έγκλημα: Μπρος σ' ανήλικο-Όλα τα σενάρια

Διαβάστε επίσης: Στρόβολος:Το στοιχείο που ανατρέπει κύρια μαρτυρία σε φονικό

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στο Στρόβολο:Νεκρό ζεύγος Ε/κ-Τα πρώτα στοιχεία/PIC

Η έκκληση της Αστυνομίας για το στυγερό έγκλημα Στροβόλου

Το χρονικό ενός στυγερού εγκλήματος – Όσα ξέρουμε μέχρι τώρα

Παράλληλα εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπήρξε παρέμβαση στη σκηνή του εγκλήματος με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεδομένου ότι δεν έχει εντοπιστεί το φονικό όπλο δεν αποκλείεται να υπήρξαν αλλοιώσεις στη σκηνή του φόνου.

Σημαντικό στοιχείο θα πρέπει να θεωρείται το γεγονός ότι δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη παραβίασης της οικίας, κάτι το οποίο ενδεχομένως να αποτελέσει και το κλειδί για να ξετυλιχθεί το κουβάρι τ ης υπόθεσης.

Πολύ βασικό θα πρέπει να θεωρείται και το κίνητρο της δολοφονίας αλλά και με πιο τρόπο και πώς έδρασαν ο δράστης ή οι δράστες. Επίσης πολύ σημαντικά ερωτήματα τα οποία αναζητούν απαντήσεις ούτως ώστε να υπάρξει συγκεκριμένη κατεύθυνση ως προς τις έρευνες.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο, οι δράστες να ήταν περισσότεροι από ένας ή και να υπήρξαν συνεργοί στο έγκλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα