Τελειώνουν δύο, έρχονται άλλοι δύο

Η μετεγγραφική περίοδος πλησιάζει και από τη στιγμή που υπάρχει ανάγκη για ενδυνάμωση του ρόστερ της Ανόρθωσης, ο Φαν Λέουβεν εδώ και αρκετές μέρες ζει σε ρυθμούς προγραμματισμού.

Η απόφαση για ενίσχυση λήφθηκε και ο Ολλανδός τεχνικός κινείται προς αυτή την κατεύθυνση. Τη δεδομένη στιγμή πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η «κυρία» θα προχωρήσει σε δύο μετεγγραφές, αντικαθιστώντας τους Άντιντζ και Βαλβέρδ οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Αντρέ Πάους. Αμφότεροι θεωρούνται τελειωμένοι από την Ανόρθωση και μετρούν μέρες στην ομάδα. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα κληθούν από τη διοίκηση να συζητήσουν

το ενδεχόμενο διακοπής συνεργασίας και ακολούθως θα ανοίξει ο δρόμος για ενίσχυση.

Ήδη ο Λέουβεν παρακολούθησε αρκετά παιγνίδια του κυπριακού πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανομένου και αγώνων β’ κατηγορίας ξεχωρίζοντας ορισμένες περιπτώσεις, ενώ από την Τρίτη ο Ολλανδός βρίσκεται στο εξωτερικό. Φημολογείται ότι χθες παρακολούθησε συγκεκριμένο στόχο, αλλά η κατασκόπευση θα συνεχιστεί και το προσεχές Σαββατοκύριακο. Από εβδομάδας αναμένεται να εντατικοποιηθούν οι διεργασίες της διοίκησης και δεν αποκλείεται πριν αποχαιρετήσουμε το 2014 να προκύψουν επίσημες ανακοινώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα