Τέσσερις κύπριοι ομιλητές στο TEDxLimassol

Στη σκηνή του TEDxLimassol ο Αντρέας Αραούζος, η Μαρίνα Σιακόλα, ο Αντρέας Παπαδόπουλος και η Χριστοθέα Πελεκάνου.

Το TEDxLimassol η διοργάνωση που έχει στόχο να συμβαλει στην τοποθέτηση της πόλης ως επίκεντρο επιστημονικών, τεχνολογικών αναζητήσεων, της καινοτομίας και της δημιουργικότητας στην ευρύτερη νοτιοανατολική Μεσόγειο παρουσιάζει τον Αντρέα Αραούζο, Αντρέα Παπαδόπουλο, Μαρίνα Σιακόλα και Χριστοθέα Πελεκάνου

Το TEDxLimassol πραγματοποιείται με θέμα True Heroes στην

Λεμεσό για δεύτερη χρονιά και φιλοξενείται στο θέατρο Ριάλτο το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με 20 ομιλητές και μουσικούς από το εγχώριο και διεθνές σκηνικό.

Το TEDxLimassol που είναι powered by Bank of Cyprus και MTN, και Sponsored by UNIVERSITY OF NICOSIA γίνεται με τα διεθνή πρότυπα και φέρνει στη σκηνή τους πραγματικούς ήρωες που εμπνέουν, καινοτομούν και δημιουργούν αλλαγή ο καθένας στο αντίκειμενό τ

Στη σκηνή του TEDxLimassol φιλοξενούνται ιδιαίτερες προσωπικότητες από το εγχώριο σκηνικό που θα τροφοδοτήσουν τους συμμετέχοντες με ερεθίσματα, ιδέες, αντιλήψεις, που βρίσκονται στην πρωτοπορία της σκέψης, της επιστήμης και της τέχνης.

ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΡΑΟΥΖΟΣ

Ο Αντρέας Αραούζος ο ακούραστος και πολυτάλαντος ηθοποιός και σκηνοθέτης που βυθίζεται στην τέχνη του ανεβαίνει στη σκηνή του TEDxLimassol και μοιράζεται με το κοινό τη σημασία της παρακολούθησης, της συμμετοχής, της ανταπόκρισης στο μήνυμα. Με ακτάπαυστη επιμονή συνεχίζει να δημιουργεί και μοιράζεται με τους συμμετέχοντες τη σχέση που δημιουργεί ένας δέκτης με το κοινό του και με το περιεχόμενο που μεταδίδεται.

ΜΑΡΙΝΑ ΣΙΑΚΟΛΑ

Η Μαρίνα Σιακόλα είναι φωτογράφος και συν-ιδρυτής του Sophia Foundation for Children. Στη σκηνή του TEDxLimassol η Μαρίνα Σιακόλα παρακινεί το κοινό να αλλάξει τον κόσμο, να τον κάνει καλύτερο, γιατί η ίδια πιστεύει ότι υπάρχει ελπίδα και ξεκινά από τα παιδιά όλου του κόσμου.

Οι εμπειρίες της μέσα από την αδιάκοπη δουλειά της στο Sophia Foundation for Children συγκινούν και παράλληλα προτρέπουν το κοινό να αναλάβει την ευθύνη ενός ήρωα.

ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

O Αντρέας Παπαδόπουλος, δημιουργός του Discovering Cyprus, στη σκηνή του TEDxLimassol προτείνει να εξερευνήσουμε τον τόπο μας γιατί ανακαλύπτοντάς τον αλλάζουμε, αγαπούμε, σεβόμαστε, εξελισσόμαστε, γεμίζουμε εμπειρίες, κάνουμε τον κόσμο καλύτερο.

Μέσα από το αξιοθαύμαστο έργο του να φωτογραφίζει τις παραλίες της χώρας, ο Αντρέας Παπαδόπουλος παροτρύνει το κοινό να αναλάβει πρωτοβουλίες και μέσα από τα ερεθίσματα να συμμετέχει στη δημιουργία μιας νέας σκέψης για τη χώρα.

ΧΡΙΣΤΟΘΕΑ ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ

Η Χριστοθέα Πελεκάνου παρακινεί τους συμμετέχοντες του TEDxLimassol να υπερβούν την κοινωνική πίεση και να συνεχίσουν να ανταποκρίνονται στα όνειρα και τους στόχους τους. Η ίδια μεγάλωσε σε μια δύσκολη περίοδο, δεν το έβαλε ποτέ κάτω, δεσμεύτηκε στον εαυτό της να κάνει το ονειρό της πραγματικότητα και τα κατάφερε.

Η Χριστοθέα Πελεκάνου διηγείται στο TEDxLimassol, την ιστορία της και εξηγεί για ποιο λόγο χρειάζεται όλοι να φοράμε ένα χαμόγελο και να συνεχίζουμε. Η Χριστοθέα ταρακνούνα το κοινό λέγοντας ότι ποτέ δεν είναι αργά και ότι ποτέ δεν πρέπει να αφήνουμε τα όνειρά μας στο ράφι, ακόμα και όταν τα χρόνια βαραίνουν το σώμα μας. Τα εισιτήρια προπωλούνται στο site www.tedxlimassol.com το οποίο περιέχει όλες τις πληροφορίες για το θέμα, τους προσκεκλημένους και τις παράλληλες δραστηριότητες που θα ανακοινώνονται διαρκώς από σήμερα μέχρι τον Οκτώβριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα