«Θα είμαστε κοντά με τον ΑΠΟΕΛ»

Την αισιοδοξία του ότι φέτος η ΑΕΚ, θα παλέψει περισσότερο με τον ΑΠΟΕΛ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εξέφρασε σε δηλώσεις του ο μέσος της ΑΕΚ Βλάντιμιρ Μπόλιεβιτς.

Σε ιστοσελίδα του Καζακστάν μίλησε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Βλάντιμιρ Μπόλιεβιτς ενόψει της αναμέτρησης της Εθνικής Μαυροβουνίου με την αντίστοιχη του Καζακστάν. Ο

28χρονος μέσος της ΑΕΚ αναφέρθηκε και στην ΑΕΚ αλλά και στον ΑΠΟΕΛ.

Δείτε αναλυτικά τις απαντήσεις του:

Για το παρατσούκλι «Ντάντο»: «Είναι ένα παρατσούκλι το οποίο που έδωσε η αδελφή μου, τον καιρό που ήμασταν μικροί. Έτσι μου έμεινε μέχρι σήμερα».

Για την κλίση του στην Εθνική Μαυροβουνίου: «Έχουμε τώρα νέο προπονητή τον Ljubisa Tumbakovichem. Είναι μαζί μας μόνο τρια παιχνίδια και έχουμε καλή σχέση».

Για τον αγώνα κόντρα στο Καζακστάν: «Νομίζω έχουμε πολλές πιθανότητες για να κερδίσουμε τον αγώνα, αν παίξουμε δυνατά. Ελπίζω να πάμε χωρίς προβλήματα αφού είναι σημαντικό παιχνίδια».

Για το ότι ο αγώνας είναι εντός έδρας: «Όταν παίζουμε εντός έδρας έχουμε δυνατό κοινό. Το στάδιο θα είναι γεμάτο. Θα είναι ο 12ος μας παίκτης ο κόσμος μας».

Αν γνωρίζει κάτι για την Εθνική του Καζακστάν: «Δεν γνωρίζω και παλλά πράγματα αλλά θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Τους είδα μόνο σε ένα παιχνίδι κόντρα στην Πολωνία».

Το φαβορί στον όμιλο: «Πολωνία και Δανία. Αλλά είμαι σίγουρος, ότι θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την μια από τις δυο θέσεις».

Για τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Αστάνα: «Αυτή είναι η 3η μου σεζόν στην Κύπρο. Δεν είδαν τον αγώνα αλλά άκουσα πως το ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε καλύτερα από την Αστάνα».

Η γνώμη του για το ΑΠΟΕΛ: «Παλεύουμε μαζί τα τελευταία δυο χρόνια για τον τίτλο. Έχουν δυνατό ρόστερ και φέτος θα είμαστε κοντά. Έχουμε τους ίδιους στόχους».

Keywords
Τυχαία Θέματα