Θα είναι μια υπέρβαση, όχι μόνο ποδοσφαιρική

Η μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όσοι ασχολούνται με τις εθνικές μας ομάδες τα τελευταία χρόνια, άρχισε να αποζημιώνεται. Το να διεκδικεί η Κύπρος μέχρι την τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης ενός Γιούρο την πρόκρισή της στους αγώνες μπαράζ, είναι μόνο η αρχή.

Τα παραδείγματα ανόδου του κυπριακού ποδοσφαίρου είναι αρκετά και σε επίπεδο συλλόγων, αλλά και των εθνικών μας ομάδων. Αυτή τη φορά όμως, οι διεθνείς μας δεν έμειναν στις εντυπώσεις, εξασφάλισαν και τα θετικά αποτελέσματα που μας επιτρέπουν να διεκδικούμε

πρόκριση στα μπαράζ. Κι’ αφού διεκδικούμε και το έχουμε ξανακάνει με τους Βόσνιους και μάλιστα μέσα στην έδρα τους, μπορούμε να το επαναλάβουμε. Αυτό σίγουρα θα είναι μια ποδοσφαιρική υπέρβαση. Μπορεί να έχουν πολύ καλή ψυχολογία οι διεθνείς μας, αλλά και τον ενθουσιασμό του κόσμου, ο οποίος αναμένεται να γεμίσει το ΓΣΠ, αυτά από μόνα τους όμως δεν κερδίζουν μια ομάδα πολύπειρη η οποία δεν καταλαβαίνει από έδρες. Αν δεν διαχειριστείς σωστά τα όσα μπορούν να λειτουργήσουν υπέρ σου κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, τότε πολύ εύκολα όλα γυρίζουν μπούμερανγκ.

Η αυτοσυγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό επιβάλλεται και όποια κι’ αν είναι η διακύμανση στο σκορ, δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να υπάρξει εφησυχασμός ή το αντίθετο αν η εξέλιξη του αγώνα είναι διαφορετική. Αν καταφέρουν και πετύχουν τον στόχο τους οι διεθνείς μας, τότε ναι, η δεύτερη κατά σειρά νίκη στον όμιλο, η δεύτερη νίκη σε βάρος των Βόσνιων και η πρόκριση στους αγώνες μπαράζ, θα είναι μια υπέρβαση, όχι μόνο ποδοσφαιρική, αλλά σε όλους τους τομείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα