«Θα ήταν άδικο μεσούσης της σεζόν κάποιες ομάδες να επωφεληθούν με...»

Τη στόχευση του Ολυμπιακού να μην έχει ρόλο... διακοσμητικό και κομπάρσου στον α' όμιλο των πλέι οφ διατράνωσε ο Κώστας Σεραφείμ, ο οποίος αναφέρθηκε στο επερχόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια και το ενδεχόμενο επιστροφής κόσμου στα γήπεδα στη διάρκεια της β' φάσης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ ΦΜ ο τεχνικός διευθυντής των «μαυροπρασίνων» για...

…το παιχνίδι με την Ομόνοια: «Από την στιγμή που τερματίσαμε στην 6η θέση, ξέραμε πως θα αντιμετωπίζαμε την Ομόνοια, η οποία είναι η καλύτερη

ομάδα αυτήν την περίοδο. Από την άλλη, έχουμε τις δυνατότητες να βλέπουμε στα μάτια του μεγάλους του κυπριακού ποδοσφαίρου. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Όταν δεν χάνεις από την Ομόνοια δύο φορές, αποδεικνύεις πως είσαι μια πολύ καλή ομάδα».

…την απουσία του κόσμου και το τέλος του πρωταθλήματος: «Χωρίς κόσμο δεν υπάρχει ποδόσφαιρο. Είναι σαν να παίζουμε φιλικά παιχνίδια. Θα ήταν άδικο μεσούσης της σεζόν κάποιες ομάδες να επωφεληθούν με την παρουσία του κόσμου. Με την νέα σεζόν, να ξεκινήσει ένα πρωτάθλημα επί ίσοις όροις και με κόσμο. Πχ. αν επιτραπεί στο Ομόνοια-Απόλλων να υπάρχει κόσμος, δεν θα έχει παράπονο ο Απόλλωνας που δεν θα είχε κόσμο στο Τσίρειο; Στο πρώτο γκρουπ, μπορεί να προλάβουμε και το τέλος Απριλίου κανονικά για να ολοκληρωθεί. Ίσως και στις αρχές του Μαΐου. Ό,τι μας πουν, θα κάνουμε».

…το ρόλο του Ολυμπιακού: «Έχουμε μάθει από την αρχή της σεζόν να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Όταν τελειώσει η Ομόνοια, θα δούμε το επόμενο. Θέλουμε με τις εμφανίσεις να κερδίσουμε και βαθμούς. Δεν θέλουμε να είμαστε ο «σάκος του μποξ» για τους υπόλοιπους».

…το αγωνιστικό: «Πάμε στην Ομόνοια με το ίδιο διαθέσιμο ρόστερ. Κα, Ζαχαρίου, Σαμπίνια και Τσούπιτς είναι εκτός».

Keywords
Τυχαία Θέματα