Θα παραθέσουν προβληματισμούς για τετράμηνα ενώπιον Χαμπιαούρη οι καθηγητές

Την απόφαση ότι θα δεχθούν την πρόσκληση του υπουργού Παιδείας, Κώστα Χαμπιαούρη, για συνάντηση πήραν σήμερα κατά την έκτακτη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα, οι καθηγητές της Μέσης Εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΟΕΛΜΕΚ, Κώστα Χαζτησάββα, «το Διοικητικό Συμβούλιο της οργάνωσης αποφάσισε να δεχθεί την πρόσκληση του υπουργού Παιδείας, για συνάντηση».

«Κατά τη συνάντηση, θα παραθέσουμε στον κ. Χαμπιαούρη, τους προβληματισμούς μας και

τις θέσεις μας για τη νέα μορφή αξιολόγησης του μαθητή», εξήγησε στο SigmaLive, ο πρόεδρος της οργάνωσης.

Πέραν της μορφής αξιολόγησης του μαθητή, οι καθηγητές θα συζητήσουν και τα σοβαρά ζητήματα για τα οποία προχωρούν σε μονοώρη στάση εργασίας, όπως την τοποθέτηση κλιματιστικών, την μη έγκαιρη στελέχωση και το συνταξιοδοτικό ζήτημα το οποίο αφορά και τον υπουργό Οικονομικών.

Όσον αφορά την ημερομηνία της συνάντησης ο κ. Χατζησάββας σημείωσε πως θα συμφωνηθεί και θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται πως η οργάνωση των καθηγητών έχει εξαγγείλει μονόωρη στάση εργασίας για την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου την 1η διδακτική περίοδο.

Σημειώνεται πάντως, πως σήμερα το απόγευμα η οργάνωση των δασκάλων προσκλήθηκε τηλεφωνικώς από τον υπουργό Παιδείας για συνάντηση.

Μιλώντας στο SigmaLive, ο γενικός γραμματέας της ΠΟΕΔ, αυτό που αναμένεται, είναι να ετοιμαστεί από την οργάνωση λίστα με τα θέματα που θα ήθελαν να συζητήσουν με τον κ. Χαμπιαούρη και στη συνέχεια θα συμφωνήσουν την ημερομηνία και ώρα συνάντησης

Keywords
Τυχαία Θέματα