Θάνατος 33χρονης:Τα σκέλη διερεύνησης-«Δεν λέμε πράγματα που δεν γνωρίζουμε»

Σε τρία σκέλη θα γίνει η διερεύνηση της υπόθεσης θανάτου της 33χρονης που έχασε αιφνίδια την ζωή της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, σύμφωνα με τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη.

Μιλώντας στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι, η κα Γιαννάκη είπε πως, η βρίσκεται σε εξέλιξη η ποινική υπόθεση από την Αστυνομία «για την οποία ζητήθηκε από το Υπουργείο Υγείας να ορίσουμε ιατρικό λειτουργό με σκοπό να βοηθήσει στο έργο της Αστυνομίας».

Όπως σημείωσε το Υπουργείο Υγείας έδωσε οδηγίες προς τον ΟΚΥπΥ για να επαλειφθεί του θέματος και να παραθέσει έκθεση γεγονότων.

«Το

δεύτερο σκέλος της υπόθεσης αφορά δηλαδή τη διοικητική έρευνα. Και το τρίτο σκέλος είναι η πειθαρχική έρευνα που μπορεί να διαταχθεί εάν και εφόσον προκύψουν στοιχεία  από τη διοικητική έρευνα. Ότι δηλαδή συγκεκριμένα άτομα πιθανόν να έχουν υποπέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα», εξήγησε.

Όσον αφορά τις φήμες, ότι ο θάνατος της 33χρονης σχετίζεται με τον εμβολιασμό της η κα Γιαννάκη είπε πως, «κανείς δεν μπορεί να λέει κάτι ή να φημολογεί κάτι εάν δεν έχει στοιχεία στα χέρια του. Από τη στιγμή που εγώ δεν έχω στοιχεία στα χέρια μου δεν μπορώ να τοποθετηθώ. Εδώ τελειώνει το θέμα διότι δεν θα λέμε πράγματα που δεν γνωρίζουμε».

Διαβάστε επίσης:

Καραγιάννης: Πώς απαντά στους εμβολιασμένους που νιώθουν «αδικημένοι»

«Υπάρχει γιατρός 83 ετών, που έχει γραμμένους 2482 ασθενείς»

Keywords
Τυχαία Θέματα