Θέλει τον Τσιμίκα στην Ρόμα ο Ζοσέ Μουρίνιο

Την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας της θέλει η Ρόμα, ενόψει της νέας σεζόν, με τον Κώστα Τσιμίκα να βρίσκεται στις επιλογές του Ζοσέ Μουρίνιο, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.

Η πορεία του 25χρονου Έλληνα διεθνή μπακ στην Premier League και την Λίβερπουλ είναι ξεκάθαρα ανοδική. Αλλωστε αυτό αποδεικνύεται κι από τα νούμερά του. Ο Γιούργκεν Κλοπ του δίνει πλέον περισσότερες ευκαιρίες και τον εμπιστεύεται πλέον απόλυτα για το

αριστερό άκρο της άμυνας. Εως τώρα ο Τσιμίκας μετράει 22 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας μάλιστα απολογισμό και έξι ασίστ.

Δημοσίευμα της «Calciomercato», το οποίο αναπαράγουν και οι Άγγλοι, αναφέρει ότι οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Οπως της Ρόμα. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έχει ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό της για τη νέα σεζόν και μία από τις θέσεις που επιθυμεί να ενισχυθεί είναι αυτή στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Οπως τονίζεται μάλιστα, οι «τζιαλορόσι» εξετάζουν την περίπτωση του αριστερού οπισθοφύλακα Κώστα Τσιμίκα, προκειμένου να υπάρχει βάθος στη συγκεκριμένη θέση.

«Η Λίβερπουλ θα μπορούσε να δεχτεί μια λογική πρόταση και να κοιτάξει να επενδύσει τα χρήματα σε έναν νεότερο αντικαταστάτη, όπως ο νεαρός Κάλβιν Ράμσεϊ της Αμπερντίν. Ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Νταβίντ Ραόυμ της Χοφενχάιμ, αν και μια τέτοια κίνηση θα μπορούσε να είναι δυνατή μόνο εάν φύγει ο Τσιμίκας. Ο 25χρονος έχει συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ που έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2025», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θέλει, Τσιμίκα, Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο,thelei, tsimika, roma, zose mourinio