Θρίλερ με το μοντέλο που βρέθηκε νεκρό σε γιοτ στην Κεφαλονιά

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η έρευνα των Αρχών για τον θάνατο της Σίνεντ Μακναμάρα, πασίγνωστου μοντέλου από την Αυστραλία, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή την προηγούμενη Πέμπτη σε πολυτελές γιοτ στην Κεφαλονιά.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατός της προήλθε από απαγχονισμό, συμβούλευσε τη μητέρα και την αδερφή της να μην δουν τη σορό: «Ο ιατροδικαστής αποκάλυψε ότι απέτρεψε τη μητέρα της Sinead McNamara, Κάιλι και την αδερφή της Λόρεν, από το να επισκεφτούν τη σορό της στο νοσοκομείο, λέγοντας πως δεν θα έπρεπε να πάνε να τη δουν σε τόσο κακή κατάσταση».

Από εκεί και πέρα, στην κατοχή των ελληνικών αρχών, που ερευνούν την υπόθεση, βρίσκεται video από τις κάμερες ασφαλείας του γιοτ, το οποίο, σύμφωνα με το news.com.au, φέρεται να έχει καταγράψει τις τελευταίες στιγμές της ζωής της. Σε αυτό το βίντεο βασίζει πολλά η αστυνομία, όπως και στο κινητό της, το οποίο επίσης ερευνάται τις τελευταίες ώρες.

Η έρευνα του λιμεναρχείου Κεφαλονιάς βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης, ενώ φως στη υπόθεση αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που πραγματοποιείται στην Πάτρα. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στο νησί του Ιονίου βρίσκονται η μητέρα και η αδελφή της 20χρονης, ώστε να παραλάβουν τη σορό.

Να σημειωθεί ότι ο μεγιστάνας ιδιοκτήτης της θαλαμηγού Alberto Baillères, έχει αναχωρήσει από την Κεφαλονιά από την περασμένη Τρίτη και στη θαλαμηγό βρίσκεται μόνο το πλήρωμα.

Σημειώνεται ότι τις επόμενες ημέρες το μοντέλο θα υποδεχόταν τη μητέρα και την αδερφή, οι οποίες είχαν προγραμματίσει τις διακοπές τους στην Ελλάδα.

Ποια ήταν η 20χρονη influencer

«Ζήσε τη ζωή με πάθος, χωρίς φόβο» ήταν το μότο της γεννημένης το 1998 Sinead Mcnamara με καταγωγή από το Port Macquarie, που τα τελευταία πέντε χρόνια είχε μετακομίσει στο Σίδνεϊ.

Μεγάλη της αγάπη ήταν τα ταξίδια, η θάλασσα και η περιπέτεια! Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναρτούσε συνεχώς φωτογραφίες αλλά και βίντεο από τα ταξίδια της, διασκεδάζοντας τους περίπου 15.000 followers. Εκτός από μέλος πληρώματος σε πολυτελή σκάφη, η Sinead ασχολιόταν και με το μόντελινγκ διαφημίζοντας μαγιό.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Keywords
Τυχαία Θέματα