Θρίλερ με τον εξαφανισμένο παρουσιαστή του BBC στη Σύμη

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του γνωστού παρουσιαστή του BBC στη Σύμη. Ο Μάικλ Μόσλεϊ Είχε πάει για μπάνιο σε παραλία που είναι σε δύσβατη περιοχή και αποφάσισε να επιστρέψει με τα πόδια.

Για τον εντοπισμό του Βρετανού παρουσιαστή έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση, με τις έρευνες να επικεντρώνονται στην περιοχή Πέδι. Πυροσβέστες και αστυνομικοί από τη Σύμη και τη Ρόδο με τη βοήθεια και drone «χτενίζουν» την περιοχή αναζητώντας τον 67χρονο παρουσιαστή που ήταν στην Ελλάδα

σε διακοπές. Το απόγευμα της Πέμπτης στη Σύμη έφτασε και ελικόπτερο για την ενίσχυση των ερευνών.

Μιλώντας στο ERTnews, μια γυναίκα που τον είδε για τελευταία φορά την Τετάρτη μετέφερε την μαρτυρίας της για τον παρουσιαστή.

Διαβάστε επίσης: Σύμη: Παρουσιαστής του BBC αγνοείται – Έρευνες για τον εντοπισμό του (ΒΙΝΤΕΟ)

«Στις 14:20 φεύγω από το σπίτι μου να πάω στα δωμάτια και τον βλέπω δίπλα σε κάδους σκουπιδιών να μιλάει με κάποιον, κάπως ηλικιωμένο» είπε η γυναίκα.

«Ο άλλος που ήταν δίπλα του φορούσε ένα καρό πουκαμισάκι πολύ λεπτό», συνέχισε.

Όπως διευκρίνισε η ίδια, πρώτα τον είδε και μόνο αφού ξεκίνησε η αναζήτησή του και δημοσιοποιήθηκε η φωτογραφία του αντιλήφθηκε ότι τον είχε δει.

Την έρευνα δυσκολεύει το γεγονός ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγνοούμενος δεν είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο καθώς τόσο αυτός όσο και η σύζυγός του τα είχαν αφήσει στο σπίτι που διέμεναν.

Όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι, όταν ο Μόσλεϊ ενημέρωσε την παρέα του (τη σύζυγό του και ένα φιλικό ζευγάρι) πως θα ξεκινούσε από την παραλία του Αγίου Νικολάου προκειμένου να γυρίσει στο σπίτι που διέμενε στον Γυαλό, χωρίς ωστόσο να επιστρέψει ποτέ. Λίγες ώρες αργότερα, η σύζυγός του κινητοποίησε τις Αρχές. Η εξαφάνισή του έγινε γνωστή στη Βρετανία και τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης της χώρας έκαναν την είδηση γνωστή μέσα από έκτακτες ενημερώσεις.

BBC star Dr Michael Mosley goes missing on walk in Greece as cops fear 'fall' pic.twitter.com/4qiMkGYUcj

— The Sun (@TheSun) June 6, 2024

 Ποιος είναι ο Μάικλ Μόσλεϊ, ο παρουσιαστής-γιατρός που αγνοείται στη Σύμη 

Ο 67χρονος τηλεοπτικός γιατρός Δρ Μάικλ Μόσλεϊ είναι γνωστός για τις εμφανίσεις του σε τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το «This Morning» και το «The One Show». Είναι, επίσης, οικοδεσπότης του podcast «Just One Thing» για την υγεία στο BBC και αρθρογράφος στην Daily Mail. Ο Μόσλεϊ εμφανίζεται τακτικά στο podcast του «Just One Thing» και έχει γίνει ένας από τους πιο αναγνωρισμένους τηλεοπτικούς γιατρούς στη Βρετανία.

Ο Μόσλεϊ γεννήθηκε στην Καλκούτα της Ινδίας. Ο πατέρας του ήταν τραπεζίτης και ο παππούς του από τη μητέρα του Αγγλικανός επίσκοπος. Ο Μόσλεϊ φοίτησε σε οικοτροφείο στην Αγγλία από την ηλικία των επτά ετών. Σπούδασε φιλοσοφία, πολιτική και οικονομικά στο New College της Οξφόρδης, πριν εργαστεί για δύο χρόνια ως τραπεζίτης στο City του Λονδίνου.

Στη συνέχεια αποφάσισε να ασχοληθεί με την Ιατρική, σκοπεύοντας να γίνει ψυχίατρος, σπουδάζοντας στην Ιατρική Σχολή του Royal Free Hospital, που σήμερα αποτελεί μέρος της Ιατρικής Σχολής του UCL.

Ο Μόσλεϊ εντάχθηκε στο BBC ως εκπαιδευόμενος βοηθός παραγωγού και, αφού έκανε παραγωγή εκπομπών για τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα, έγινε παρουσιαστής.

Είναι παραγωγός πολλών επιστημονικών προγραμμάτων στην τηλεόραση και ιδιαίτερα δημοφιλής στη Βρετανία.

Πηγή: protothema.gr / iefimerida.gr 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θρίλερ, BBC, Σύμη,thriler, BBC, symi