Θύμα απαγωγής ο Άλαν Πουλίδο!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Όπως αποκαλύπτουν μεξικάνικα Μέσα, ο Άλαν Πουλίδο φέρεται να έχει πέσει θύμα απαγωγής, με τις αστυνομικές αρχές της χώρας να προσπαθούν να στοιχειοθετήσουν την υπόθεση και να διασταυρώσουν τις πληροφορίες.



Σύμφωνα με τα μεξικάνικα Μέσα, τα οποία αποκάλυψαν το μεσημέρι της Κυριακής (ώρα Ελλάδας) την είδηση, ο επιθετικός του Ολυμπιακού Άλαν Πουλίδο, φέρεται να έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Σύμφωνα με τα

δημοσιεύματα, στις 2 τα ξημερώματα (ώρα Μεξικό) έγινε τηλεφώνημα στο κέντρο έκτακτης ανάγκης της Αστυνομίας, το οποίο φέρεται να αφορούσε τον Μεξικανό στράικερ (κάτι που οι Αρχές της χώρας προσπαθούν να επιβεβαιώσουν).
Με την γνωστοποίηση της είδησης, άπαντες έσπευσαν να επικοινωνήσουν με τον Πουλίδο, αλλά δεν τα κατάφεραν κάτι που επιβεβαιώνει τους φόβους.

Ο Πουλίδο, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού, φέρεται να έχει απαχθεί από αγνώστους (την ώρα που βρισκόταν με την κοπέλα του) στην πολιτεία Ταμαουλίπας, με την Αστυνομία να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό, ούσα παράλληλα ιδιαίτερα "σφιχτή" στις πληροφορίες προς τα έξω, αφού η ζωή του ποδοσφαιριστή βρίσκεται σε κίνδυνο. Πάντως, σε λίγη ώρα οι Αρχές αναμένεται να τοποθετηθούν επίσημα για το συμβάν.

Από τον Ολυμπιακό προς το παρόν δεν υπάρχει ενημέρωση. Οι άνθρωποι του συλλόγου ενημερώθηκαν για το περιστατικό από τα ΜΜΕ και περιμένουν και αυτοί από την πλευρά τους τις εξελίξεις της συγκλονιστικής υπόθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα