Τι αναφέρει ο θείος του 15χρονου που είναι στην εντατική

Διασωληνωμένος στον αναπνευστήρα, νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα του ΓΝ Λευκωσίας 15χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε χθες σε τροχαίο στο Μενεού.

Παραμένει στην εντατική του Γ.Ν. Λευκωσίας ο 15χρονος

Ο θείος του 15χρονου επικοινώνησε με το Sigmalive και θέλησε να ξεκαθαρίσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο.

Συγκεκριμένα, όπως μας ανέφερε, ο 15χρονος δεν ασχολείτο με μοτοσικλέτες ούτε είχε εμπειρία στην οδήγηση τους. Σύμφωνα με τον θείο του, η μοτοσικλέτα ανήκει σε φίλο οικογενειακού του

προσώπου, ο οποίος την είχε αφήσει παρκαρισμένη στη γιαγιά του 15χρονου.

Ο 15χρονος, σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία του θείου του, βρήκε τα κλειδιά της και την πήρε για να την οδηγήσει. Όμως, η απόσταση που διένυσε δεν ήταν μεγάλη, μόλις 20 με 30 μέτρα αναφέρει ο θείος, και σημειώθηκε το τροχαίο.

Όσον αφορά το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία, μας εξήγησε ότι μόνο ένας γείτονας βρέθηκε στη σκηνή, ο οποίος κάλεσε ασθενοφόρο και λόγω της κατάστασης δεν βρήκε ευκαιρία να ενημερώσει και την Αστυνομία.

Τέλος, μας ανέφερε ότι η κατάσταση της υγείας του ανήλικου είναι σταθερή και περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων από τους γιατρούς του Γ.Ν. Λευκωσίας.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με ενημέρωση της Αστυνομίας, γύρω στις 14.30 στο Μενεού ενώ 15χρονος οδηγούσε μοτοσικλέτα αγνώστων στοιχείων, έχασε τον έλεγχο και κτύπησε στο πίσω αριστερό μέρος διπλοκάμπινου αυτοκινήτου, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη του.

Από τη σύγκρουση ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας και ακολούθως λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του ο 15χρονος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου εισήχθη διασωληνωμένος στον αναπνευστήρα στην Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης.

*Φωτογραφία αρχείου

Keywords
Τυχαία Θέματα