Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Αλκαράθ

Στη φάση των 16 στους άνδρες και των προημιτελικών για τις γυναίκες προχωρά το τουρνουά Miami Open, σήμερα Τρίτη (29/3), με τον Τσιτσιπά να αναμετράται με τον Κάρλος Αλκαράθ, στις 2 το πρωί της Τετάρτης.

Τσιτσιπάς και Αλκαράθ συναντώνται για πρώτη φορά μετά από το περσινό US Open, όταν ο Ισπανός απέκλεισε τον Έλληνα τενίστα στα 5 σετ. Η νίκη αυτή σηματοδότησε

για τον Αλκαράθ την φάση απογείωσης στην καριέρα του, η οποία αριθμεί 14-2 νίκες αυτή την σεζόν.

Από την άλλη, ο Τσιτσιπάς (με το ρεκόρ του φέτος να είναι 17-6), θα αγωνιστεί για 3η σερί φορά στους 16 της διοργάνωσης και θέλει να πάρει την δική του ρεβάνς για τον αποκλεισμό στην Νέα Υόρκη, παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Το πρόγραμμα της Τρίτης στο κεντρικό court θα ξεκινήσει στις 19:00 GR και περιλαμβάνει με μια ακόμα πολύ δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και τον Θανάση Κοκκινάκη, την 1η αναμέτρηση μεταξύ των δύο παικτών.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το παιχνίδι του Ντανιίλ Μεντβέντεφ κόντρα στον ανερχόμενο Αμερικανό, Τζένσον Μπρούκσμπι, ενώ το πρόγραμμα στο κεντρικό court θα κλείσει ο πρωταθλητής του Indian Wells, Τέιλορ Φριτς, με τον εκπληκτικό Σέρβο Μιομίρ Κετσμάνοβιτς.

Την αυλαία στο Grandstand (18:00 GR) θα ανοίξουν οι Κάσπερ Ρουντ και Κάμερον Νόρι, στην επανάληψη του τελικού στο Σαν Ντιέγκο (2021) όπου ο Νορβηγός είχε επικρατήσει εύκολα με 6-0, 6-2, ενώ αμέσως μετά ο Νικ Κύργιος θα αναμετρηθεί με τον Γιανίκ Σίνερ, με τον Ιταλό να μετρά δύο προκρίσεις, έχοντας σβήσει συνολικά 8 ματς πόιντ.

Στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια του 4ου γύρου, ο εξαιρετικός Αργεντινός Φραντσίσκο Σερούνδολο θα παίξει απέναντι στον Αμερικανό Φράνις Τιάφο, ο οποίος στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τον αδερφό του Σερούνδολο, Φεντερίκο, ενώ ο κάτοχος του τίτλου Χούμπερτ Χουρκάτς θα αγωνιστεί κόντρα στον Νοτιαφρικανό Λόιντ Χάρις.

Στα πρώτα παιχνίδια των προημιτελικών στο γυναικείο ταμπλό, η “χρυσή” Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Μπελίντα Μπέντσις θα παίξει απέναντι στην Ντάρια Σάβιλ, ενώ η Ναόμι Οσάκα θα αντιμετωπίσει την φιναλίστ του Australian Open, Ντανιέλε Κόλινς.

Keywords
Τυχαία Θέματα