Το αδιαχώρητο στις παραλίες ανήμερα του δεκαπενταυγούστου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 40 βαθμούς κελσίου, χιλιάδες ντόπιοι και επισκέπτες κατέκλυσαν ανήμερα του 15 Αυγούστου τις παραλίες, για μερικές ώρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Πολλοί ήταν αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν τις διακοπές του Αυγούστου και βρήκαν ανάσα δροσιάς στα καταγάλανα νερά της Επαρχίας Αμμοχώστου.

Σε δηλώσεις τους λουόμενοι αναφέρουν:

«Ήρθαμε διακοπές με φίλους, οικογενειακά πάρα πολλή η ζέστη και την νύχτα θα μείνουμε εδώ και θα περάσουμε καλά» 

«Ήρθαμε να δροσιστούμε αν και ζεστή η θάλασσα ήρθαμε με φίλους να ξεχαστούμε» 

«Πολύ η ζέστη ήρθαμε να

δροσιστούμε»

«Κάθε καλοκαίρι είναι το ίδιο δαμέ εν πολλή η ζέστη».

Οι παραλίες βούλιαξαν με κόσμο με μικρούς και μεγάλους να προσπαθούν να δροσιστούν και να περάσουν ευχάριστα ανήμερα του 15 Αυγούστου. Χιλιάδες είναι αυτοί που συνωστίζονται για μια θέση στον ήλιο.

«Μόνο παραλία το καλοκαίρι ειδικά από τις 12 μέχρι και τις 6 το απόγευμα.. ήρθαμε από Ελλάδα θα περάσουμε την μέρα μέχρι το απόγευμα».

«Διακοπές 5 μέρες να ξεκουραστούμε να ηρεμήσουμε ..υπάρχει ζέστη και υγρασία η μόνη λύση να δροσιστούμε είναι η παραλία και το aircondition»

«Περνάμε ωραία σούπερ αλλά λίγο με την ζέστη περνάμε δύσκολα όλες οι παραλίες είναι απίστευτες στην Κύπρο», αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Βουβή και έρημη έμεινε η πρωτεύουσα με τους πολίτες να τρέχουν από νωρίς το πρωί στις παραλίες προκειμένου να γλιτώσουν από τον καύσωνα. Εκδρομείς κατέφθασαν από κάθε γωνιά της Κύπρου αλλά και από το εξωτερικό.

Δηλώσεις λουόμενων:

«Ήρθαμε από την Λευκωσία από τον Αη Αναλιώντα για τις διακοπές του 15Αυγούστου ήρθαμε να πνάσουμε από την ρουτίνα μαζί με την γυναίκα μου περνούμε καλά λίγο ακριβά νομίζω θα τα καταφέρουμε».

«Ήρθαμε με τα παιδιά να περάσουμε ωραία πρώτη φορά ζέστη δεν ξέρω πως αντέχετε, έχουμε στην Ελλάδα ζέστη αλλά όχι τόσο».

«Ερχόμαστε πρώτη φορά από Ελλάδα είναι πολύ ωραία έχει αρκετή ζέστη και υγρασία αλλά είναι όμορφα είναι καλή η παραλία».

Το κύμα καύσωνα θέτει σε εγρήγορση και τους ναυαγοσώστες οι οποίοι βρίσκονται πάντα σε επιφυλακή. 

Κολύμπι, διασκέδαση, ηλιοθεραπεία, δροσερά ποτά και παιχνίδι στην άμμο για τα μικρά παιδιά, είναι μόλις μερικά από αυτά που περιλάμβανε η σημερινή ημέρα.

Δείτε το ρεπορτάζ: 

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΒΙΝΤΕΟ,vinteo