Το δυσαναπλήρωτο κενό και ο αντικαταστάτης

Ο στόχος του Απόλλωνα πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν ήταν άλλος από το να πάρει τους τρεις βαθμούς.Το πέτυχε και ο Σωφρόνης Αυγουστή μπορεί να αισθάνεται ευχαριστημένος με τους παίκτες του που πήραν τη νίκη, μείωσαν τη διαφορά από τη δεύτερη Ομόνοια και πέρασαν στην τρίτη θέση.

Οι κυανόλευκοι έδειξαν χαρακτήρα για ακόμα ένα παιχνίδι παρά τις απουσίες της ομάδας και φυσικά αυτό πιστώνεται στον Κύπριο τεχνικό που δουλεύει με τους παίκτες που έχει και διαχειρίζεται ιδανικά την κατάσταση.

Ο

Ζελάγια που σκόραρε στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα του Απόλλωνα,φεύγει για τη Σαουδική Αραβία και το κενό που θα αφήσει στην ομάδα μοιάζει δυσαναπλήρωτο.Δεν είναι μόνο τα 8 γκολ που πέτυχε στο φετινό πρωτάθλημα ο Ζελάγια όσο και η εν γένει παρουσία του στην ομάδα, με τον Αυγουστή να πρέπει να ψάξει τον αντικαταστάτη του, καθώς ο Γκακπέ δεν είναι τέτοιος λόγω των διαφορετικών χαρακτηριστικών του.

Τώρα όσον αφορά την πορεία των κυανόλευκων,απέδειξαν με τις νίκες και τις εμφανίσεις τους, σε όλους πως κανείς δεν μπορεί να τους ξεγράψει από την κούρσα του πρωταθλητή.

Keywords
Τυχαία Θέματα